Ajans Bakırçay
2021-01-17 13:21:35

Kayıp Çocuk Sayısı

Recai Şeyhoğlu

recaiseyhoglu1952@gmail.com 17 Ocak 2021, 13:21

TÜİK verilerine göre Türkiye’de 100 binden fazla çocuk kayıpmış.

Televizyonlarda gark gurk konuşan iktidar mensupları utanmalı bundan.

Son bir yılda 100 bin esnaf iflas etmiş. İktidara sorsan korkarım 'FETÖ' der.

DEVA Partisi Genel Başkanı olan Ali Babacan, "Yoksulluk intiharları başladı." diyor.

Kemal Kılıçdaroğlu söylese doğrusu bu kadar ciddiye almayacağım. Konuşan kişi, eskinin dışişleri ve ekonomi bakanı. Çok şeyler bilen biri…

Hesapsızlıklarını, yolsuzluklarını sanki başkası yapmış gibi de başkalarını, özellikle de CeHaPe’yi suçlamaktan geri kalmıyorlar nedense.

Pandemide pul pul döküldüler. Gel gör ki sorun yokmuş gibi de yalana dolana devam ettiler.

Uzaktan eğitimde dünyaya örnek oldukları palavrasına sarıldılar Sonuç ne mi çıktı? 3 milyon öğrencimizin EBA TV’ye erişemediği ortaya çıktı. Her beş öğrenciden birinin uzaktan eğitim alamadığı anlaşıldı. 82 milyon şahit ki, millet can derdindeyken Kanal İstanbul İhalesi yaptılar. Camilerin ibadete kapatıldığı dönemde Saray’da VİP Cuma namazı kıldılar. Başka dünyalarda yokken ülkemizdeki 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı getirdiler. Dünya Sağlık Örgütü, pandemi ilan edene kadar Türkiye’dekileri gizlediler.

10 Ocak 2020’de Bilim Kurulunu oluşturduktan sonra, salgının başladığını bile bile 22 bin vatandaşımızın umreye gitmesine izin verdiler. Döndüklerinde de hiçbir kontrole tabi tutmadan evlerine gönderip salgının yaygınlaşmasına sebep oldular.

Pandemi nedeniyle işten çıkarmaların artmasına, işsizliğin çığ gibi büyümesine karşın israftan geri durmadılar. AKP’nin israfı herhalde 6 ciltlik İsraf Ansiklopedisi olur.

Son olarak, Tarım Bakanı ne mi yaptı? Parti ayrımı yapmaksızın tanesi 499 lira olan kravatlardan 45 adet alıp milletvekillerine doğum günü armağanı olarak dağıttı.

Y a kabul eden vekillere ne demeli?

Özellikle de bu kravatı kabul eden CHP’li milletvekillerine seçmenlerin bir şeyler söylemesi gerekmez mi? Sadece vekiller mi suçlanmalı sizce?

Öte yandan iyi şeyler de olmuyor değil…

Ekrem İmamoğlu, 40 yolsuzluk dosyası hazırladı.

Mansur Yavaş, 65 yolsuzluk dosyası hazırladı.

Basın toplantısı yapıp Türkiye’yi bilgilendirdiler. Dosyaları savcılıklara verdiler.

Sonuç mu ?

Savcılıklar henüz harekete geçmedi.

Geçerler mi dersiniz…

Müneccim değilim ama, bugünlerde olmadık konular, sansasyonel CHP’li belediye haberleri karşımıza çıkabilir. CHP’li bir siyasetçinin yamuk yumuk bir işi ortaya çıkabilir.

Bütün dava, İstanbul ve Ankara’daki büyük yolsuzluk haberlerinin/ davalarının örtbas edilmesi gayretleri olacak. Çünkü trilyonlar söz konusu… Ucu, birilerine dokunacak yolsuzluklar zinciri…

Yapılan araştırmalar milletin yarı aç dolaştığını gösteriyor.

Açılan yolsuzluk dosyalarıyla toplumun galeyana gelebileceğini hesap edenlerin boş durmayacağı hepimizin malumu…

Dağdaki terörist sayısı konusunda engin bilgisi olanlar, yolsuzluk dosyalarının altından neler çıkabileceğini adları gibi biliyorlar çünkü.

Gark gurk konuşanlar şu kayıp olan 100 bin çocuk konusunda ne diyorlar bir bilsek…

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.