Ajans Bakırçay

Bergamalı taekwondocular "güven" veriyor

SPOR

Bergama'da yüzlerce sporcu yetiştiren Burçin Güven’in öğrencileri yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

Gördüğü baskı ve mobbing gerekçesiyle Bergama Belediyesi Taekwondo Takımı antrenörlüğünden istifa eden Burçin Güven’in öğrencileri yeni bir başarıya daha imza attı.

Yıllarca Bergama Belediyesi’nde Taekwondo antrenörlüğü yapan ve yüzlerce sporcu yetiştiren Burçin Güven’in öğrencileri yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. İstifasının ardından Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü adı altında çalışmalarına devam eden Güven’in öğrencileri son olarak İzmir İl Şampiyonası’na katılarak başarılı sonuçlar almışlardı.

Güven’in öğrencileri bu seferde 16 - 17 Kasım tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen Atatürk'ü anma İzmir Yıldız Taekwondo İl Şampiyonası’na katıldı. Şampiyonada Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü adına 59 kiloda Seda Güven İl üçüncüsü, 65 kg erkeklerde Arda Ergül İl ikincisi, 65 kiloda Yusuf Kerem Çetiner İl beşincisi oldu.

Sporcularıyla gurur duyduğunu ifade eden Burçin Güven; "Bergama'yı Taekwondo sporunda başarılı bir noktaya getirmek için yıllardır verdiğimiz mücadeleye yılmadan devam ediyoruz. Bu çalışmalar sonucunda gelen başarılarla gurur duyuyoruz. Bergamalı hemşerilerimizin gurur duyabileceği başarılar elde ediyoruz. Sporcularımı kutluyor, bana her daim güvenen ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.