Ajans Bakırçay

Bergamalı gençler başarılarını madalya ile taçlandırdı!

SPOR

Güven Gençlik ve Spor Kulübü, İzmir İl Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 2 bronz madalya ile döndü.

Güven Gençlik ve Spor Kulübü, İzmir İl Gençler Taekwondo Şampiyonası’ndan 2 bronz madalya ile döndü. 25 – 26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonada Bergama’yı temsil eden tek kulüp oldu.

İzmir’de düzenlenen şampiyonaya katılan Güven Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Gizemnur Oktay 68 kiloda genç kadınlarda, Arda Yılmaz ise 45 kiloda genç erkeklerde İzmir İl üçüncüsü oldu. Turnuvada takımlarını başarıyla temsil eden Sudenur Durak ve Emre Kaya ise madalya maçlarında galibiyeti kıl payı kaçırarak elendi.

Başarılı bir turnuva geçirdiklerini dile getiren kulüp antrenörü Alican Seviyurt; “İzmir İl Gençler Taekwondo Şampiyonası’na 4 sporcu ile katıldık. İki sporcumuz bronz madalya kazandı. Sporcularımızın hepsi bizim için çok değerli. Bizi başarıyla temsil ettiler. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Bergama’nın ardından Dikili’de de bir şube açtıklarını belirten kulüp antrenörlerinden Burçin Güven ise; “Bergama ve Dikili’de çalışmalarımız üst düzeyde devam ediyor. Turnuvalara hazırlanıyoruz. Lisanslı sporcular ile bölgemizde, ulusal ve uluslararası arenada düzenlenen müsabakalara katılıp, şampiyon sporcular yetiştirme özverisi içindeyiz. İzmir’deki turnuvada dereceye giren sporcularımızı tebrik eder, madalya şansını kıl payı kaçıran sporcularımızı da mücadelelerinden dolayı kutlarım” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.