Ajans Bakırçay

Nürnberg’den depremzedelere dayanışma kampanyası!

GÜNDEM

Toplanan Bağışlar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı deprem bölgesine umut köprüsü olan “Umut Hareketi”ne ulaştı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Nürnberg Lions Kulübü başlattığı yardım kampanyasında 40 bin Euro bağış topladı.

Kulüp Başkanı Av. Emre Hızlı’nın çağrısıyla bir araya gelen Nürnberg Lions Kulübü’nün yardım seven üyeleri ve Türk toplumu temsilcileri, 40 bin Euro bağışta bulundular.

Toplanan Bağışlar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı deprem bölgesine umut köprüsü olan “Umut Hareketi”ne ulaştı.

Bağışlar karşılığına hazırlanan yaklaşık 4000 gıda ve hijyen paketi depremzedelere ulaştırılmaya devam ediyor.

Yardımların devam edeceğini, belirten Avukat Emre Hızlı, depremde hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek, geride kalanların acılarını paylaştıklarını söyledi. Emre Hızlı, depremle mücadelede deneyimli, lojistik açıdan güçlü olan İzmir Büyükşehrin yardımları için teşekkür etti.

Hızlı; “Türkiye'de can kaybı, yıkım ve hasara neden olan deprem felaketi nedeniyle büyük üzüntü duyduğumuzu ve acılarınızı derinden paylaştığımızı belirtmek isteriz. Birlik, kardeşlik ve ortak insani değerlerin gereği olarak, derneğimiz ve dostlarımız tarafından, deprem mağduru olan insanlara temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak yardım kampanyası başlatılmış olup, dayanışma ruhu içerisinde, yaraların en kısa zamanda sarılması amacıyla, bir nebze dahi olsa katkı sunmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Kampanyamızı destekleyen ve bize güvenen her yardımsevere kalbi teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.