Ajans Bakırçay

BERTO, girişimci ve KOBİ'lerin yanında!

EKONOMİ

BERTO’da, Devlet Destekleri ve Teşvikler Masası'nda Sanayi Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, yurt içi/yurt dışı fuar destekleri ve teşvikler ile ilgili toplantı yapıldı.

Bergama Ticaret Odası BERTO’da, Devlet Destekleri ve Teşvikler Masası'nın hizmetleri değerlendirildi. İşletme, girişimci ve KOBİ’lerin hizmetlerden daha çok faydalanması için görüş birliğine varıldı.

BERTO’da, Devlet Destekleri ve Teşvikler Masası'nda Sanayi Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, yurt içi/yurt dışı fuar destekleri ve teşvikler ile ilgili toplantı yapıldı.

Her hafta başında yapılan geleneksel toplantıya KOSGEB hakkında kapsamlı danışmanlık hizmeti veren KOBİ Danışmanı Gizem Altıkulaç Kaygan ile birlikte BERTO Başkanı Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Salim Zeki Kurşun, Hüseyin Paksoy, Genel Sekreter Gülay Koç, Oda Sicil Müdürü Begim Seziş Gözalan ve KOSGEB Temsilcisi Akreditasyon Sorumlusu Yeşim Fidan Yılmazoğulları katıldı.

Birim raporunun değerlendirildiği toplantıda; toplamda 51 işletmenin Devlet Destekleri ve Teşvikler Masası'ndan danışmanlık aldığı belirtilirken, Bergama Ticaret Odası'ndaki mevcut KOSGEB Temsilciliği hizmeti ile de girişimci ve KOBİ'lerin yanında olunacağı ifade edildi.

Toplantıda, çoğunlukla BERTO üyelerinin olduğu toplamda 100'e yakın işletme ve girişimcinin; BERTO'dan aldıkları danışmanlık ile 3 Milyon TL'nin üzerinde kredi aldığı da öğrenildi.

BERTO Başkanı Lütfi Kolat ise yaptığı açıklamada; 2023 yılında açıklanacak yeni destek ve teşvik paketlerinden her pazartesi 10.30-16.30 saatleri arasında Bergama Ticaret Odası'nda sunulan hizmet ile daha çok BERTO üyesinin ve girişimcinin faydalanmasını istediklerini belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.