Ajans Bakırçay
2023-04-19 11:45:00

Buda bizim kurtuluş savaşımız!..

Genç Kolektif

19 Nisan 2023, 11:45

Bu topraklarda yaşayan ve bu toprakları hak ile adalet ile vicdan ile seven tüm insanlara seslenmek istiyorum. 

Önümüzdeki seçimlerin kaybedilmesi takdirde Cumhuriyet kazanımlarının nasıl bir yara alacağını görmek zorundasınız. Bu öyle sırada bir seçim olmayacak. Türkiye Cumhuriyeti bambaşka bir yere doğru ilerliyor.

Bilimle, sanatla, eğitim ve üretim ile gelişen kazanan bir Türkiye olmak yerine ortadoğulaşan bir Türkiye olmak üzereyiz. Dolayısıyla bu seçim diğer seçimlerden çok daha kritik bir sınav olacaktır. 

Evet biliyorum hayatta hepimizin sevmediği şeyler, beğenmediği kişiler vs olabilir. Hepimiz farklı renkleriz ama unutmayın ki gökkuşağını gördüğümüzde neden yüzümüz güler hemen fotoğraf çekmek paylaşmak isteriz?

Çünkü tüm renkler bütünleşince güzeldir. Hiç birşeyi geriye alamayız hep ileriyi düşünmek zorundayız. Kurtuluş savaşını hatırlayın tüm renklerin tek bir amacı vardı kuşatılmış bu toprakları korumak sahip çıkmaktı. Ben bu seçimi kurtuluş savaşı olarak görüyorum ve Cumhuriyetimizi geleceğimizi korumak zorundayız. O yüzden cebimizde ki kaprisleri, şımarıkları bir kenara bırakarak birleşmeliyiz. 20 yıllık bu çürümüşlüğü yıkmak zorundayız.

Unutmayın ki "Fevkalede haller fevkalade usuller gerektirir."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.