Ajans Bakırçay

BERTO'da acentelerin Bergama, Kozak ve Dikili güzergahı belirlendi

TURİZM

Bergama Ticaret Odası (BERTO) Turizm Geliştirme Kurulu bir hafta içinde ikinci kez toplandı.

Bergama Ticaret Odası (BERTO) Turizm Geliştirme Kurulu, bir hafta içinde ikinci kez toplanarak turizm için yakın zamanda ziyaret edilecek ilçeleri belirledi.

Toplantı Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sarıl, Tahir Erdoğan, Genel Sekreter Gülay Koç, Meslek Komitesi Üyesi ve Halk Bilim Araştırmacısı Hasan Türken, TURSAB Ege Bölge Temsil Kurulu Üyesi Ege Ceylan Kayalarlıoğulları ve Turizm rehberi Mehmet Gülümser’in katılımıyla gerçekleşti.

Bergama Ticaret Odası’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise toplantı ile ilgili olarak; “Toplantılarda, bölgemiz turizmi için yakın zamanda Bergama’yı ziyaret edecek olan acentelerin Bergama, Kozak ve Dikili’de ziyaret edeceği yerler planlandı. Bölgemizin turizm destinasyonunu inceleyecek olan heyet, 3 gün 2 gece sürecek olan bu etkinliklerde bölgemizde faaliyet gösteren turizm sektöründeki kişiler ile birebir görüşüp, fikir alışverişinde de bulunacak. Etkinlik, bölgemize gelen yerli ve yabancı turist sayısının artabilmesi için büyük önem taşıyor” denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.