Ajans Bakırçay

Bergama Tiyatro Festivali, “Kış Buluşmaları” ile devam ediyor!

TİYATRO

Bergama Tiyatro Festivali “Kış Buluşmaları No:1" ile 18 Aralık’ta Bergama’da olacak.

26-29 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen ikinci edisyonu ile Bergama’daki sanatsal üretim ve paylaşımlara alan açmayı hedefleyen Bergama Tiyatro Festivali, yeni bir konsept ile BerKM’de bir buluşma düzenliyor.

Festival, katılımcıları ile bir araya geldiği vakitleri artırmak, etki ve çıktılarını yalnızca festival dönemine değil, daha geniş bir zamana yayabilmek ve devamlılığını sürdürmek amaçlarıyla attığı adımların ilki olan Bergama Tiyatro Festivali “Kış Buluşmaları No:1" ile 18 Aralık’ta Bergama’da olacak.

BerKM’de gerçekleşecek günün oyun programında, 50. yılını kutlayan Akbank Çocuk Tiyatrosu’ndan “Fırtına Çocuk” ve Proje No2’den “Bernarda” oyunlarının yanı sıra, bölgedeki sanat üreticileri için düzenlenen “Yazı Masasında 1 Gün” atölyesi Murat Mahmutyazıcıoğlu yönetiminde gerçekleşecek.

Gün boyu sürecek Kış Buluşmaları, Bergama Tiyatro Festivali 2022’nin hazırlıkları esnasında Bergamalıların ve festivale katılan herkesin fikir ve eleştirilerini yakinen duymak, buluşmadan çıkacak katkılarla festivali birlikte geliştirebilmek amacıyla Emre Erbirer kolaylaştırıcılığında gerçekleşecek herkese açık “Bergamalıların Gözünden Festival” forumu ile sonlanacak.

Bergama Tiyatro Festivali “Kış Buluşmaları No:1” kapsamında gerçekleşecek oyunların biletleri ise 13 Aralık’tan itibaren BerKM gişede ve Biletiva üzerinden satışa çıkarıldı.

“Yazı Masasında 1 Gün” atölyesinin kayıt formu için Bergama Tiyatro Festivali sosyal medya hesapları takip edilebilir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.