Ajans Bakırçay

Seyrek-Bergama Yıldız maçı sonrası yumruklar havada uçtu!

SPOR

İzmir 2’nci Amatör Lig 1’inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bergama Yıldızlar Spor Kulübü, Menemen deplasmanında Seyrek Belediyespor’u 2-3 mağlup etti. Bergama Yıldızlar Sporlu futbolcu ve yöneticiler maç sonunda ev sahibi takımın futbolcuları ve seyircileri tarafından saldırıya uğradı.

Türk futbolunda son dönemde artan şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Süper Lig, Trendyol 1’nci Lig yanı sıra TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de yaşanan futbolda şiddet olayları kamuoyuna yansırken her maçta şiddet olayının yaşandığı amatörler liglerde meydana gelen şiddet olayları gözden kaçırılıyor.

İzmir Amatör Küme'de mücadele eden Bergama Yıldızlar Spor Kulübü futbolcuları, deplasmanında Seyrek Belediyespor’u 2-3 mağlup ettikleri karşılaşması sonrasında, ev sahibi takımın futbolcuları ve seyircileri tarafından saldırıya uğradı.

Haber: Kenan Yeşil (Yenigün)

Mert Kutlu: Bizi tehdit ediyorlardı

Geçen yıl Bergama’da iki takım arasında oynanan ve 3-2’lik Yıldızlar Spor galibiyetiyle sonuçlanan maçtan beri "Seyrek’e gelmeyin" tehditleri aldıklarını ifade eden Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Mert Kutlu, şiddet olayına maruz kalmanın hem Türk futbolu adına hem de kendileri adına çok acı bir durum olduğunu söyledi.

Seyrek sahasında maç bitiminde yumruklar konuştu

İzmir 2’nci Amatör Lig 1’inci Grup 5’inci hafta mücadelesinde, Seyrek Belediyespor’u 2-3 mağlup eden Bergama Yıldızlar Spor Kulübü, şampiyonluk yolunda kritik galibiyet elde etti. Grupta puanını 13’e çıkartan Berama Yıldızlar Spor Kulübü, aynı puan sahip Çakmaklköyüspor’un ardından averajla ikinci sırada haftayı tamamladı. Karşılaşma sonunda ev sahibi takımın futbolcuları ve seyircileri tarafından saldırıya uğradıklarını açıklayan Bergama Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Mert Kutlu, “Geçen yıl Bergama’da iki takım arasında oynanan karşılaşmadan takımımız 3-2’lik galibiyetiyle maçı kazandı. O karşılaşmadan itibaren ‘Seyrek’e gelmeyin’ tehditleri alıyorduk. Aldığımız tehditler sonrası Menemen Kaymakamlığı’na yazı gönderip güvenlik tedbirlerinin arttırılmasını talep ettik. Maça gönderilen Jandarma ekiplerinin maçın hakemini soyunma odası koridorlarına götürdükleri esnada ise rakip takım futbolcuları, teknik ekibi ve seyircileri tarafından saldırıya uğradık” diye konuştu.

Mert Kutlu: Futbol adına çok acı bir durum

Türk futbolunda yaşanan şiddet olaylarını kınayan Mert Kutlu, ev sahibi takım ve taraftarları tarafından şiddete maruz kalmalarının hem Türk futbolu adına hem de kendileri adına çok acı bir durum olduğunu belirtip, “Amacımız şehrimizin sportif faaliyetlerine katkı sağlamak ve şehrimizden yeni sporcular yetiştirebilmek. A Takım kadromuzda bile çok sayıda altyapı futbolcumuz bulunmakta. Tüm bunları göz önünde bulundurunca gittiğimiz bir deplasmanda saldırıya maruz kalıp darp edilmek çok acı” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.