Ajans Bakırçay

İzmirli basketbolcu dünyanın en değerli oyuncusu seçildi

SPOR

Banu Karadağlı Belgrad’da düzenlenen Fimba Dragisa Saric Turnuvası’nda “Most Voluable Player” (en değerli oyuncu) seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Kadın basketbolunun Türkiye’de ki efsane isimlerinden 46 yaşındaki İzmirli sporcu Banu Karadağlı Belgrad’da düzenlenen Fimba Dragisa Saric Turnuvası’nda “Most Voluable Player” (en değerli oyuncu) seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Bu yıl Sırbistan’ın Belgrad şehrinde 12’incisi düzenlenen Fimba Dragisa Saric Turnuvası’na katılan ve Fimba Avrupa Karması’nda oynayan İzmirli sporcu Banu Karadağlı, şampiyonluk sevinci yaşadı ve turnuvanın en değerli oyuncusu oldu. Ünlü basketbolcular Misko Maric, Nenad Krstic, Peter Vilfan, Nebojsa Zorkic ve Petar Naumaski’nin de katıldığı turnuvada Naumaski ise erkeklerde en değerli oyuncu seçildi.

Ülkemizi veteran basketbol kategorisinde uluslararası arenada temsil eden tek Türk sporcu olan Banu Karadağlı beş senedir Avrupa Karmasına seçildiğini belirterek; “Avrupa Karmasına seçilerek katıldığım turnuvada 5 yıldır şampiyon oluyoruz. Eylül ayında Türkiye’de düzenlenen turnuvada yine en değerli oyuncu seçilmiştim ve en iyi 5’e seçilmiştim. Çok mutluyum. Turnuvaya hazırlanmamı sağlayan ve beni destekleyen başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.