Ajans Bakırçay

Güven'in öğrencileri başarıdan başarıya koşuyor

SPOR

Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Burçin Güven'in öğrencileri başarıdan başarıya koşuyor.

2009-2019 yılları arasında Bergama Belediyesi Taekwondo Takımı antrenörlüğü görevini başarıyla sürdüren, Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından gördüğü mobbing ve baskı nedeniyle istifa eden Burçin Güven’in öğrencileri yeni başarılara imza atıyor.

İstifasının ardından Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü adı altında çalışmalarına devam eden Güven’in öğrencileri son olarak 22-23 Şubat tarihlerinde Menemen'de yapılan Anadolu yıldızlar ligi Taekwondo İzmir il seçmelerine katıldı. Takımın Kulübün başarılı sporcusu Emre Kaya il üçüncüsü oldu.

Güven’in öğrencileri 13-14 Şubat tarihlerinde ise Bayraklı'da yapılan Milli Eğitim Bakanlığı Yıldızlar Okullar arası Taekwondo İzmir il şampiyonasına da katılarak derece elde etmişlerdi. Bu şampiyonada kulüp sporcusu Yusuf Kerem Çetiner 5 maç sonunda il 2’incisi olarak Bergama’ya gurur yaşattı.

Yaşanan başarılar ile ilgili mutluluğunu dile getiren Burçin Güven; "Bergama'yı Taekwondo sporunda başarılı bir noktaya getirdik.Bergamalı hemşerilerimizin gurur duyabileceği başarılar elde ediyoruz. Sporcularımı kutluyor, bana her daim güvenen ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.