Ajans Bakırçay

Güven Gençlik ve Spor kulübü Dikili’de!

SPOR

Güven Gençlik ve Spor Kulübü Dikili'de taekwondo, boks, cimnastik, temel hareket eğitimi, halkoyunları, zumba, pilates ve yoga branşlarında faaliyet gösterecek.

Bölgede ve yurt çapında yetiştirdiği sporcu ve turnuva başarılarıyla bilinen Güven Gençlik ve Spor Kulübü, Dikili’de de faaliyete başladı.

Uzman eğitimci kadrosu ile federasyon kayıtlı lisansı sporcu olma imkanı sunan Güven Gençlik ve Spor Kulübü Dikili'de taekwondo, boks, cimnastik, temel hareket eğitimi, halkoyunları, zumba, pilates ve yoga branşlarında faaliyet gösterecek.

AMACIMIZ BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK

Kulübün Dikili’de açılmasıyla ilgili bilgi veren kulüp yöneticisi Burçin Güven; “Antrenmanlarımız 11 Eylül Cumartesi günü başladı. Amacımız Dikili’ye birçok alanda başarılı sporcular kazandırmak. Çocuklarımızı zihinsel ve bedensel olarak yaşama hazırlamak. Onlara sportif başarılar sağlamak, eğitimlerinde yol göstermek. Lisanslı sporcular ile şehrimizde, bölgemizde, ulusal ve uluslararası arenada düzenlenen müsabakalara katılıp, şampiyon sporcular yetiştirme özverisi içindeyiz” dedi.

Kulüp yöneticisi Alican Seviyurt ise; “Dünya’da baş gösteren salgın nedeniyle hepimiz zor günler yaşadık. Şimdi sağlıklı spor yapma imkanlarını sağlamak bize düşüyor. Güven Gençlik ve Spor Kulübü olarak çocuklarımızın tablet, televizyon, internet ve sokakta amaçsız geçen zamanlarını değerlendirmek, topluma sağlıklı, saygılı, dürüst, çalışkan ve hoşgörülü bireyler kazandırmak için çocuk ve gençlerimizi antrenmanlarımıza davet ediyoruz” 

“Çalışmalarımız Covid-19 salgını nedeniyle; pandemi kuralları çerçevesinde sosyal mesafe, hijyen ve temizlik kurallarına uygun şekilde sürecektir. Kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyenler 0 530 553 9897 ya da 0 545 761 4974 numaralarından irtibat kurabilirler” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.