Ajans Bakırçay

Dikilili başarılı futbolcu Alphan Çetinkaya 2'inci lig yolcusu

SPOR

Futbol hayatına 2009 yılında Dikili Belediyespor alt yapısında başlayan ve geçen yıl Torosgücü forması ile şampiyonluk sevinci yaşayan Alphan Çetinkaya, 2020-2021 sezonunda 2. Lig ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübüne imzayı attı

2019-2020 sezonunda Torosgücü forması ile şampiyonluk sevinci yaşayan ve BAL Ligine çıkan kadroda yer alan Dikili doğumlu oyuncu Alphan Çetinkaya, 2020-2021 sezonunda 2. Lig ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübüne imzayı attı.

Oynadığı futbolla taraflı tarafsız her kesimin beğenisini alan Alphan Çetinkaya, 2. Lig ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübü ile anlaşma sağladı.

1996 doğumlu yetenekli Stoper Alphan Çetinkaya futbola Dikili Belediyespor’da başladı. 3 sezon Dikili Belediyespor forması terleten oyuncu ardından Bucaspor altyapısına transfer oldu.

Sarı lacivertli ekipte 2 sezon oynadıktan sonra Altınordu A.Ş.’ye transferini gerçekleştirdi. Oyuncu sırasıyla Bornova 1881 ve son 3 sezondur Dikili Çandarlıgücü takımında mücadele etti. Başarılı savunma oyuncusu 2019-2020 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadığı Torosgücü ile anlaşmıştı. Yetenekli savunma oyuncusu Alphan Çetinkaya, 2 lig ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübüne imzayı attı.

Deneyimli stoper BAL Ligi, Akademi Liginde 60, diğer amatör liglerde ise 125’in üzerinde maçta forma giydi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.