Ajans Bakırçay

Dikili’de kadın hentbolcular lige hazır

SPOR

Dikili Belediye Spor Kadın Hentbol takımı olarak bu yıl Bölgesel Lig'de mücadele verecek olan ekip şampiyonluğa göz kırpıyor.

Bir yıl önce Dikili Belediye Spor bünyesinde Hentbol şubesi olarak kurulan ve kısa sürede bölge maçlarında başarılı olan kadın hentbolcular yeni sezondan umutlu.

Dikili Belediye Spor Kadın Hentbol takımı olarak bu yıl Bölgesel Lig'de mücadele verecek olan ekip şampiyonluğa göz kırpıyor. Deneyimli antrenör Mustafa Özkol'un çalıştırdığı takım pandemi döneminde antrenmanlara uzun bir süre ara vermek zorunda kalmıştı. Temmuz ayında dış alanlarda yeniden çalışmak üzere bir araya gelen takım yeni sezon planlamalarını yaptı.

Haber: Murat Solmaz

Antrenör Mustafa Özkol; "Takımımız pandemi döneminde düzenli bir çalışma programı içinde çalışamadı. Ancak güç ve kondisyon antrenmanları ile süreci takip ettik. Bireysel tekniklerin geliştirilmesi ancak Ağustos ayında spor salonumuza girmemizle mümkün oldu. Süreç içinde en büyük sorunumuz antrenman yaptığımız salonun zeminin bozuk olmasıdır." dedi.

Takım kaptanı Beyza Aras ise gazetemize şunları söyledi;" İzmir Büyük Şehir Belediye başkanımız Tunç Soyer'in seçim öncesinde vaadleri arasında yer alan ilçemize spor salonu projesinin gerçekleşmesi inancını taşıyoruz. Takımımız çok yeni ve başarılı. Yeni arkadaşların da takımımıza katılmasını bekliyoruz. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyoruz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.