Ajans Bakırçay

Dikili'ye büyük gurur! "İzmir şampiyonu oldular"

SPOR

İzmir’de 36 takım arasında şampiyon olarak Dikili’ye gurur yaşattılar...

Dikili Lodos Spor Kulübü kızları, okulları Cumhuriyet Orta Okulu Voleybol Takımı ile İzmir’de 36 takım arasında şampiyon olarak Dikili’ye gurur yaşattı.

İzmir’de Okullar arası İzmir Küçük Kızlar Ligi’nde mücadele eden Dikili Cumhuriyet Orta Okulu, Alsancak Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştığı Kazımpaşa Orta Okulu'nu aldığı 25-15 ve 25-14’lük set sonuçlarıyla 2-0 yenerek şampiyon oldu.

LODOSLU HAVADA FIRTINA GİBİ ESTİLER

İzmir’de lodoslu havada fırtına gibi esen Dikilili sporcular, önceki gün ise Karşıyaka Bahçeşehir’i 23-25, 25-22 ve 15-12’lik set sonuçlarıyla 2-1, Rota Koleji’ni ise 25-22 ve 25-15’lik set sonuçlarıyla 2-0 mağlup etmişti.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

Cumhuriyet Orta Okulu Beden Öğretmeni Hande Ediz Şekerkaya, Dikili Lodos Spor Kulübü antrenörü Murat Solmaz ve Okul Müdürü Coşkun Özdemir öncülüğünde turnuvadan şampiyonlukla dönen sporcular, kupa ve madalya töreninde büyük sevinç yaşadı.

KOLEJ AVCILARI

Turnuvada 8’i devlet 27’si özel olmak üzere 35 takımı geride bırakarak şampiyon olan takımın anrenörlüğünü yapan Hande Ediz Şekerkaya; “Öğrencilerimiz, rakiplerinin çoğu kolej olsada onlara karşı çok güzel mücadele verdiler. İnancımız başladığımız ilk günden itibaren hiç bitmedi ve hedefimize ulasmamızı sagladı. Burada Murat Solmaz hocamızın yıllardır verdiği emek var. Murat ile Cumhuriyet Ortaokulu öğretmeni olarak ben de bu sonuca inandık ve sonuçta şampiyon olduk” dedi.

Şekerkaya ayrıca; "Tabi burada bize inanıp, güvenip, her türlü zorluğa karşın bizimle mücadele veren, en ince ayrıntıları dahi atlamayan, işlerimizi kolaylaştıran okul müdürum Coşkun Öztürk'ün de payı büyük.Kısacası idarecisinden öğretmenlerine, oyuncusundan, velilerine kadar iyi bir ekip olduk. Bu yolda bizimle yürüyen ve destek veren herkese çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.