Ajans Bakırçay

Dikili'ye büyük başarı! "Türkiye yarı finaline kaldılar"

SPOR

Dikili Cumhuriyet Ortaokulu, Türkiye Küçük Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları'nda büyük bir başarıya daha imza atarak yarı finallere kaldı.

Dikili Cumhuriyet Ortaokulu, İzmir Şampiyonu olarak gittiği Okullararası Türkiye Küçük Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları'nda Türkiye yarı finallerine kalarak büyük bir başarıya daha imza attı.

5-7 Mart tarihlerinde Denizli'de gerçekleştirilen grup müsabakalarında Cumhuriyet Ortaokulu ilk gün Bodrum temsilcisi M. Cemal Uslu Ortaokulu ile karşı kaşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçı Cumhuriyet O. O. 2-1 kazandı.

İkinci gün ise rakip Antalya temsilcisi Atatürk Ortaokulu idi. Rahat bir mücadele sonucu 2-0 kazanan Dikilili kızlar yarıfinal kapısını aralamayı başardı.

Son gün Söke temsilcisi Behiye Hanım Ortaokulu ile karşılaşan kırmızı beyazlılar maçı kazanarak Dikili'ye büyük gurur yaşattı. Bu başarının ardından Cumhuriyet Ortaokulu 1-4 Nisan tarihlerinde Düzce'de yarıfinallerde İzmir ilini temsil edecek.

Yakalanan başarıyla ilgili görüşlerini dile getiren takım antrenörü Hande Şekerkaya: “Çok çalıştık, sonuna kadar inandık, yeri geldi bir öğretmen, yeri geldi bir psikolog olduk. Bazen de beyin fırtınası yaptık. Rakiplerimiz çok güçlüydü ancak bu özelliklerimiz sayesinde buraya kadar geldik. Çok mutluyuz, çocuklarımızı tebrik ediyor, destekleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.