Ajans Bakırçay

Dikili ve Bergamalı minikler dostluk maçında buluştu

SPOR

Tribünlerden 400 kişinin takip ettiği karşılaşmalarda 6 yaşından 16 yaşına kadar olan bütün yaş grupları yer aldı.

Pandemi kısıtlamalarının kalkmasından sonra çalışmalarına hız veren Bursaspor Bergama Futbol Okulu, Dikili Belediyespor ile dostluk maçı yaptı.

Altyapı yaş gruplarında hazırlık niteliği taşıyan dostluk maçını veliler de izledi. Şölen havasında geçen organizasyona toplam 160 sporcu katıldı. Tribünlerden 400 kişinin takip ettiği karşılaşmalarda 6 yaşından 16 yaşına kadar olan bütün yaş grupları yer aldı.

Bursaspor Bergama Futbol Okulu antrenörü Mert Kutlu; “Pandemi sonrası nihayet ilk hazırlık maçımızı kardeş ve komşu ilçemiz Dikili’de gerçekleştirdik. İki ilçe arasında minik sporcularımızın arasındaki dostluğun ve centilmenliğin aşılanması açısından önemli bir karşılaşma oldu. Çünkü amacımız spor ahlakına uygun yetenekli sporcular yetiştirmek ve Kuzey ege’nin çocuklarını bu bağlamda birbirleriyle kaynaştırmak” dedi.

Kutlu ayrıca; “Burada çocuklarımız mutlu oldu. Bizlerde onların mutluluğunu paylaşıyoruz. Önemli olan skor değil buradaki birlik ve beraberlikti. Ben tüm kardeşlerimizi ve kulübümüz antrenörü Oğuzhan Avcı’yı tebrik ediyorum. Ayrıca Dikili Belediyespor antrenörü Erden Yengeç hocamıza misafirperliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.