Ajans Bakırçay

Dikili'nin taekwondo takımından büyük başarı!

SPOR

Dikilili taekwondocular, Çanakkale'de ilk defa katıldıkları resmi turnuvadan kupa ve madalyalarla dönerek ilçeye gurur yaşattılar.

Bergama’nın yanı sıra Dikili’de de faaliyet gösteren Güven Gençlik Spor’un sporcuları ilk resmi turnuvadan kupa ve madalya ile döndü.

Dikili’de bir yıl önce çalışmalara başlayan Güven Gençlik Spor, Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi’nde düzenlenen Bayramiç Belediyesi Cumhuriyet Kupası Taekwondo Şampiyonası’na katıldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan şampiyonada, 35 sıklette 220 sporcu ter döktü. Bayramiç, Çanakkale, Bursa, Edirne, Tekirdağ, İzmir, Kırklareli’den katılan sporcular minikaltı, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde kıyasıya mücadeleye etti.

Dikili Güven Gençlik Spor ise ilk defa katıldıkları resmi bir turnuvada 220 sporcu arasından; Yıldızlar Kategorisinde 2’nci olan Melek Derin Kargın, Minikler kategorisinde 5’inci olan Dalya Esila Kaymak, 6’ncı olan Toprak İnan, 9’uncu olan Mübin Zeki Yolcu ve Levent Ege Sümen ile önemli bir başarıya imza attı.

İlçeye kupa ve madalyalarla dönmenin gururunu yaşadıklarını belirten Antrenör Burçin Güven; “Bir yıl önce çalışmalarımıza başladığımız taekwondo takımımız meyvelerini vermeye başladı. İlk resmi turnuvasına 5 sporcu ile katılan takımımız Çanakkale'den kupa ve madalya ile dönüyor. Yıllardır Bergama'da spor anlamında ilkleri yaşatan takımımız Dikili'de de ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Madalya alan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ederiz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.