Ajans Bakırçay

Dikili Masterler Zafer Kupası "Sadi Erdem" anısına yapıldı

SPOR

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Masterler Zafer Kupası Futbol Turnuvası 4 takımın katılımıyla gerçekleşti.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Masterler Zafer Kupası Futbol Turnuvası 4 takımın katılımıyla gerçekleşti. Geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden Dikili Spor antrenörlerinden Sadi Erdem anısına düzenlenen turnuva Dikili futboluna gönül vermiş isimleri bir araya getirdi.

Haber: Murat Solmaz

27-30 Ağustos tarihleri arasında Zafer Haftası kapsamında düzenlenen turnuvada; Çandarlı Pitane Masterler, Dikili 14 Eylül Masterler, Dikili Masterler ve Dikili Kardeş Masterler takımları yer aldı. Turnuva süresince Covid-19 pandemisine karşı yayınlanan ve spor tesislerinin kullanımı ve müsabakalarda uyulması gereken kurallara da dikkat edildi. Takımların centilmence mücadelesi ve güzel futbol ön plandaydı.

Ege Masterler Federasyonu Dikili Temsilcisi Abdullah Özüdoğru turnuva ile ilgili olarak; "Turnuvanın gerek zafer haftası ruhuna, gerekse Dikili futboluna ve Dikili'deki Master etkinliklerine büyük emekleri olan, genç sayılacak yaşta kaybettiğimiz spor adamı Sadi Erdem anısına düzenleniyor olması bu yılı daha da anlamlı kıldı. Sadi Hocamız sporun birleştiriciliğini savunurdu. Bizler turnuvada takımlarımızın bu hususta centilmence mücadele ettiğini gördük. O nedenle turnuvanın kazananı kaybedeni yoktu" dedi.

Turnuvanın ardından 30 Ağustos günü final müsabakası ve kupa töreni gerçekleşti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.