Ajans Bakırçay

Dikili Lodos "yarı finalde"

SPOR

Yarı finaldeki ilk maçta Altay  takımını 3-1 yendiler. İzmir'in ilk 10 takımı arasında yerini almayı garantilediler.

TVF İzmir Midi Süper Ligi’nde mücadele veren Dikili Lodos Kız Voleybol Takımı, klasman gruplarındaki başarılı sonuçlarının ardından adını yarı finale yazdırdı.

Yarı finaldeki ilk maçında Altay takımını 3-1 lik sonuçla yenen turuncu- mavililer yoluna devam ediyor.

Statü gereği 8 takımlı yarıfinal grubunda ilk dörde girilmesi durumunda finale yükselecek olan kızlar, zorlu bir periyot ile karşılaşacak. Buna rağmen İzmir'in ilk 10 takımı arasında yerini almayı garantileyen Dikili Lodos’lu sporcular ilçeye gurur yaşattı.

Murat Solmaz’ın antrönörlüğünü yaptığı Dikili Lodos Voleybol Takımı, Midi takım dışında Küçük Kızlar, Mini A ve Mini B Ligleri’nde de mücadele verecek.

AZ BÜTÇEYLE BÜYÜK İŞLER

Başarıya küçük ama doğru adımlarla ve az bütçeyle ulaştıklarını ifade eden takım antrenörü Murat Solmaz şunları söyledi;

Fotoğraf: Dikili Lodos Voleybol Takım Antrenörü Murat Solmaz

"2009 yılında kurduğumuz kulübümüz küçük ama doğru adımlarla ve az bir bütçeyle başarı odaklı bir program hazırlamış ve bunun dışına çıkmadan başarılarını sağlamıştır. Eğitimi merkezimize alıyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Başaramayacağımız büyük projelere kalkışmadık. Elbette büyük düşündük ama her adımımızı her çalışmamızı çocuklarımızla zamanı geldiğinde gerçekleştirdik. Bu çerçevede 2 şampiyonluk, 2 İzmir 3'üncülüğü ve defalarca yarıfinallerde yer alarak İzmir’in ilk 10 takımı arasında gösterildik, yerimizi aldık. Yeni sporcularımızla yeni hedeflere Dikili’nin tek voleybol takımı olarak yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.