Ajans Bakırçay

Dikili Lodos, Rota Kolejini yendi, "Bende varım" dedi!

SPOR

Sezona yoğun bir çalışma programıyla girmesine rağmen ilk hafta maçında Alfa Eczacıbaşı takımına 3-0 kaybeden geçen hafta Dikili Lodos Midi kız takımı, Rota Koleji'ni 3-0 yenerek ilk galibiyetini aldı.

TVF Midi voleybol Süper Ligi 2. hafta maçında Dikili Lodos, Rota Koleji'ni 3-0 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Sezona yoğun bir çalışma programıyla giren Dikili Lodos Midi kız takımı ilk hafta maçında Alfa Eczacıbaşı takımına 3-0 kaybetmişti. İyi bir toparlanma antrenmanıyla 2.haftaya hazırlanan turuncu-mavili ekip 23 Ekim Cumartesi günü Rota Koleji ile karşılaştı. Gaziemir Spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk seti 25-21 Dikili Lodos'un üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.sete fırtına gibi giren Dikilili sporcular 25-17 üstünlük sağladı. Son sette ise tüm kadro oyuncu değişiklikleriyle sahadaydı. 25-12 gibi farklı bir skorla sonuçlanan son set ile birlikte Dikili Lodos sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla ikinci sıraya yükselen takım gruptaki son maçında Narlıdere Bld. Spor karşısına çıkacak.

Hedef Şampiyonluk

Dikili Lodos Midi takımının bu sezonki performansıyla ilgili antrenör Murat Solmaz şunları söyledi:

"2010 jenerasyonumuz özel bir gruptur. Kimi sporcumuz da 6 kimisinde 5 kimisinde 4 yıl emeğimiz oldu. Çok küçük yaşlarında bugünlerin başarılarını planladık. Pandemi sürecini birlikte atlattık. En az zararla çıkmalarını sağladık. Geçen yıl İzmir 2.liği bu çalışmanın meyvesiydi. 2022-2023 sezonu için yaz aylarını çok iyi değerlendirme imkanı bulduk. İlk hafta mağlubiyeti bizim için bir nazar boncuğu diyelim. Gerçek oyunumuzu Rota Koleji karşısında gösterdik. Hedefimiz şampiyonluktur. Çalışmanın ve başarıya ulaşmanın doğal süreci budur. Daima daha iyisine hazırlanmak gerekir. Bu sayede kızlarımız sadece sportif değil hayatın her alanında çalışarak başarıya ulaşılabileceğini öğrenmiş oluyorlar"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.