Ajans Bakırçay

Dikili Lodos, Mini Voleybol'da tur atladı

SPOR

Dikili Lodos A ve B takımları önemli bir başarıya imza atarak Play-off turlarına yükseldi.

2023 TVF Mini Voleybol Ligleri'nde Dikili Lodos A ve B takımları önemli bir başarıya imza atarak Play-off turlarına yükseldi.

Sömestr tatili boyunca İzmir Atatürk Spor Salonu'nda oynanan Mini Voleybol Ligleri iki kategoride oynandı. 2011 doğumlu sporcuların katıldığı Süper Lig ve 2012-2013 doğumluların katıldığı İzmir Ligi maçları nefes kesti. Tribünlerin veliler ve sporseverlerle dolu olduğu maçlarda Dikili Lodos, Süper Lig'de N Grubunda yer aldı. Menemen Bld Gençlik Spor ve Efor B takımlarını 2-0 yenen turuncu-mavili ekip son gün Trabzongücü takımını hükmen 2-0 mağlup etti ve grup 1.si olarak üst tura yükseldi.

Dikili Lodos Mini B takımı ise 2012-2013 doğumlu kızlarla çıktığı ligde ilk tecrübelerini kazandı. İlk gün maçlarında Mavişehir takımını 25-12/25-3'lük setlerle 2-0 yendi. İkinci maçta ise Arda Elit takımını 2-1 yenen minikler büyük avantaj sağladı. Son gün maçında ise Mini B takımı Yıldız Voleybol kulübü ile karşılaştı. 25-10 ve 25-12 biten setlerle grup liderliğini elde eden Dikilili kızlar Play-off gruplarına kalmayı garantiledi.

Play-off turları maçları Nisan ayında kaldığı yerden devam edecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.