Ajans Bakırçay

Dikili Lodos İzmir 4'üncüsü oldu, Mini Voleybolcular namağlup devam!

SPOR

Dikili Lodos Spor Kulübü, İzmir dördüncüsü oldu. Mini Voleybol Ligi'nde ise mücadele tam gaz sürüyor...

2022-2023 TVF Midi Süper Ligi'nde başarılı sezon geçiren Dikili Lodos Spor, final etabının sona ermesi ile 4. sırada yeraldı.

Ligi Karşıyaka şampiyon tamamlarken Eczacıbaşı Alfa lig ikincisi oldu. İlk iki sırayı bitiren takımların Türkiye Şampiyonası'nda temsil edeceği ligde 3'üncü sırayı Göztepe elde etti. Göztepe ise bu sonuçla Türkiye yarıfinallerinde İzmir'i temsil etti ve bu turda en iyi ikinci olarak Türkiye Finallerine katıldı.

Ligin son maçında Gelişim Koleji ile karşılaşan Lodoslu kızlar maç sonunda kupa ve madalyalarını il temsilcisi Hakan Gürsu'dan aldılar.

İzmir dördüncülüğünün elde edilmesiyle bu yıl Mini Voleybol liginde mücadele eden 2011 doğumlu Dikili Lodoslu sporcular önümüzdeki sezon liglere yarı final turundan başlayacak.

MİNİ VOLEYBOLCULAR TAM GAZ

İzmir Mini Voleybol ve Süper Mini Lig'de oynayan Dikili Lodos takımları da Playoff turundaki maçlarını nağmalup kapatarak isimlerini Çeyrek Finale yazdırdı.

İzmir Liginde oynayarak ilk lig tecrübesini yaşayan 2012-2013 doğumlu mini voleybol oyuncuları Venüs ve Bergama Belediye Gençlik Spor takımlarını 2-0lık skorlarla geçti.

2011'li sporcuların mücadele ettiği Süper Lig'de ise Dikili Lodos Spor tribünleri heyecana boğan maçlara çıktı. İlk maçta İzmir Yükseliş takımını 25-4, 25-16'lık setlerle 2-0 yenen kızlar ikinci maçta şampiyon adayı Karşıyaka ile oynadı. İlk seti 25-9 gibi farklı bir sonuçla alan Dikilili kızlar ikinci seti 25-19 verdi. Karar setinde ise yine Lodos rüzgarı vardı. 15-8 rakibine üstünlük sağlayan Dikili Lodos adını üst tura yazdırdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.