Ajans Bakırçay

Dikili Lodos finalde!

SPOR

Midi Voleybol Süper Ligi Yarıfinal B Grubunda yer alan Dikili Lodos takımı bitime 2 hafta kala final grubuna yükselmeyi garantiledi.

TVF Midi Süper Lig'de mücadele veren Dikili Lodos voleybol takımı bir başarıya daha imza attı.

Midi Voleybol Süper Ligi Yarıfinal B Grubunda yer alan Dikili Lodos takımı bitime 2 hafta kala final grubuna yükselmeyi garantiledi.

3 Aralık Cumartesi günü oynanan karşılaşmada Dikili Lodos ve Beta takımları karşı karşıya geldi. İlk set üstün bir oyunla 25-18 Dikili Lodos'un lehine sonuçlandı.

İkinci set kural gereği zorunlu oyuncu değişiklikleriyle daha etkili bir oyun sahadaydı. 2. Seti de Dikili temsilcisi 25-16 alarak büyük avantaj sağladı.

Son sette antrenör Murat Solmaz, yeni bir taktik anlayışı uygulamak istedi. Beta takımı daha etkili bir savunma anlayışı ile oynadı. Sonuç olarak Dikili Lodos'un yeni planı işe yaramış set 25-21 sonuçlanmıştı. Sahadan 3-0 galip ayrılan Dikili Lodos, grubunda akşam oynanan maçı beklemeye başladı.

Beta Bornova takımı Forza'yı 3-0lık skorla mağlup edince 2 maç eksiği olmasına rağmen Dikili Lodos 6lı final turuna adını yazdırdı. Önümüzdeki hafta Dikili Lodos, hem Beta Bornova hemde Göztepe takımlarıyla karşılaşacak. Grupta son maçların oynanmasıyla final etabına geçilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.