Ajans Bakırçay

Dikili'de Zafer Kupası'nı dostluk kazandı

SPOR

75. Yıl Parkı'nda düzenlenen turnuvada, 3 ayrı kortda oynanan heyecan dolu maçlar sporseverlerin beğenisini kazandı.

Dikili Kültür Sanat ve Demokrasi Festivali kapsamında TVF İzmir İl Temsilciliği'nin düzenlediği Zafer Kupası Mini Voleybol Turnuvasında 1.etap tamamlandı. Müsabakalar sonucunda dereceye giren kulüpler ödüllerini aldı.

75. Yıl Parkı'nda düzenlenen turnuvada, 3 ayrı kortda oynanan heyecan dolu maçlar sporseverlerin beğenisini kazandı. 1.gün oynanan grup maçlarının ardından yarıfinale yükselen takımlar belli oldu. 2.gün ise yarıfinal ve final maçları oynandı.

Maçlar sonunda A kategorisinde turnuvanın misafir takımı Bozüyük Belediyespor finalde Dikili Lodos Spor'u yenerek şampiyonluk kupasına ulaştı. Dikili Lodos 2.liği elde ederken Özay Spor ise 3. oldu. B kategorisinde ise 6 takımın mücadele ettiği turnuvada Dikili Lodos bütün maçlarını 2-0 kazanarak şampiyonluk kupasını kazandı. Özay Spor 2., Aliağa Bld Spor ise 3.lüğü elde etti.

Turnuvada yarıfinalde sakatlanan Urla Gençlik takımı sporcusu unutulmadı

Dikili Lodos Spor ile yarıfinalde karşılaşan Urla Gençlik takımı oyuncularından İkra İrem Şahin sakatlanınca eksik kadroyla maça çıktığı için kural gereği Urla Gençlik hükmen yenildi. Ayağında burkulma olan sporcu oyuna devam edemedi. Turnuva sonunda ise Dikili Lodoslu Sporcular aldıkları madalyalardan bir tanesini Urla'ya, İkra İrem Şahin'e anlamlı bir not yazarak gönderme kararı aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.