Ajans Bakırçay

Bergamalı taekwondocular, turnuva tecrübesini artırıyor!

SPOR

Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları turnuvada tecrübe ve deneyim kazandı.

Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Sivas'ta düzenlenen Türkiye Tekvando şampiyonasına 4 sporcu ile katıldı.

14-20 Haziran 2022 tarihlerinde Sivas'ta düzenlenen Türkiye Tekvando Şampiyonasına katılan Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları turnuvada tecrübe ve deneyim kazandılar.

Sivas Taha Akgül Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada 37 kiloda Yağız Uçgun, 22 kiloda miraç Efe Donat, 33 kiloda Recep Özçoban ve 45 kiloda Burak Arda Soyarslan Bergama adına mücadele etti.

Takım antrenörü Burçin Güven; “Sporcularımızla yıl boyunca yapılan çalışmaları bu gibi müsabakalara taşıyarak, turnuvalarda mücadele alışkanlıklarını, kendi özgüvenlerini geliştiriyoruz. Sivas’ta düzenlenen bu turnuva da çocuklarımızın kendilerini daha da geliştirmesi, tecrübe ve deneyim kazanması için büyük önem taşıdı. Mücadele ve takım ruhuyla çıktıkları müsabakalarda göstermiş oldukları gayretlerden dolayı tüm sporcularımızı kutluyorum. Ayrıca turnuva boyunca sporcularımızın konaklaması konusunda bizlere destek olan Bergama Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.