Ajans Bakırçay

Bergamalı sporculardan madalya yağmuru!

SPOR

Son bir ayda 3 kupa 26 madalya kazanan Bergama Güven Gençlik Spor, İzmir ve Çanakkale’den sonra Kütahya’da düzenlenen İller Arası Taekwondo Şampiyonası’ndan da 8’de 8 yaparak madalyalarla döndü.  

Bergama Güven Gençlik Spor Kulübü, katıldığı tüm şampiyonalardan başarıyla dönmeye devam ediyor. Son bir ayda 3 kupa 26 madalya kazanan ve İzmir ile Çanakkale'nin ardından Kütahya’da düzenlenen İller Arası Taekwondo Şampiyonası’na 8 sporcusuyla katılan Bergama Güven Gençlik Spor Kulübü, 8’de 8 yaptı.

Kütahya’da düzenlenen İller Arası Taekwondo Şampiyonası’na 8 sporcusuyla katılan Bergama Güven Gençlik Spor Kulübü, 8’de 8 yaparak ilçeye 4 birincilik, 3 ikincilik ve 1 üçüncülük madalyası alarak döndü. Bursa, Afyon, Kütahya, İzmir, Eskişehir ve Karaman gibi illerin arasında Bergama’ya ayrıca Genel Klasman Kupası kazandırdı.

Bergama Güven Gençlik Spor’da, Atahan Kurt, Turgut Balcı, Burak Arda Soyarslan, Miraç Efe Donat birincilik madalyası, Recep Özçoban, Yağız Uçgun, Veren Gökçe ikincilik madalyası ve Fatma Öztürk ise üçüncülük madalyası kazandı.

Başarıların devamının geleceğini söyleyen kulüp antrenörü Burçin Güven; “Sporcularımızla iftihar ediyor, başarılarından dolayı hepsini kutluyorum. Çalışmalarımızın meyvelerini topluyoruz. Her gittiğimiz yerden kupa ve madalyalarla dönüyoruz. Son bir ayda 3 kupa, 26 madalya aldık. İleriye dönük büyük hedeflerimiz var. Aynı başarıları Bergama’nın yanı sıra Dikili’de de tekrarlayacağız. Destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.