Ajans Bakırçay

Bergamalı sporcular, İzmir ve Çanakkale'den madalyalarla döndü

SPOR

İzmir ve Çanakkale’de düzenlenen turnuvalara katılan Bergama Güven Gençlik Spor, madalyalar ile döndü

İzmir ve Çanakkale’de düzenlenen Taekwondo Şampiyonalarına iki ayrı takım çıkararak katılan Bergama Güven Gençlik Spor Kulübü, elde ettiği derecelerle büyük başarılara imza attı.

Bergama Güven Gençlik Spor Kulübü, İzmir’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Minikler Taekwondo İl Şampiyonası, Çanakkale’de ise Taekwondo Cumhuriyet Kupası turnuvalarına iki ayrı takımla katıldı. Her iki ilde düzenlenen turnuvalardan madalyalarla dönerek büyük başarıya imza attı.

İZMİR İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

İzmir’de düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Minikler Taekwondo İl Şampiyonası’na antrenör Alican Seviyurt öncülüğünde katılan Bergama Güven Gençlik Spor Kulübü sporcularından Turgut Balcı 36 kiloda 4 maç yaparak İzmir İl üçüncüsü oldu. Kulüp sporcularından Atahan Kurt ise 40 Kiloda katıldığı müsabakalardan teşvik madalyası almayı başardı.

Elde edilen başarıyla ilgili övünç duyduklarını belirten Kulüp Antrenörü Alican Seviyurt; “Derece alan ve iki gün boyunca terinin son damlasına kadar yarışan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Övgüyü hak ettiler. Bergamamızı iyi bir şekilde temsil ettiler” dedi.

ÇANAKKALE’DE İKİNCİLİK VE İKİ ÜÇÜNCÜLÜK MADALYASI

Çanakkale ili Bayramiç ilçesinde düzenlenen Tekvando Cumhuriyet Kupası'na Antrenör Burçin Güven ile birlikte katılım sağlayan Bergama Güven Gençlik Spor Kulübü, buradan da eli boş dönmedi. Turgut Balcı buradaki turnuvada ikinci oldu. Kulübün diğer sporcuları Arda Yılmaz ve Ayşe İzem ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar.

Turnuvadan alınan başarılı sonuçlar için mutlu olduklarını belirten Antrenör Burçin Güven; “Eskişehir, Bursa, Babaeski, Ayvalık, Balıkesir ve İzmir illerden katılan kulüpler arasında dereceye girerek madalya ve kupamızı aldık. Çok mutluyuz. Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bergamamız için daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.