Ajans Bakırçay

Bergama'yı, Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda temsil ettiler

SPOR

Burçin Güven; “Bu şampiyonada Bergama’yı 3 sporcumuzla temsil ediyoruz. Sporcularımız oldukça gayretli ve iyi mücadele ortaya koyuyor. Hepsiyle gurur duyuyorum"

Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü; Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda Bergama’yı temsil ediyor.

7 Temmuz Çarşamba günü başlayan şampiyonaya 33 kiloda Recep Özçoban, 37 kiloda Turgut Balcı ve 45 kiloda Yağız Uçkun ile katılan Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü, ilçeyi şampiyonada temsil eden tek kulüp oldu.

Şampiyonanın 14 Temmuz Çarşamba günü sona ereceğini söyleyen Kulüp Antrenörü Burçin Güven; “Bu şampiyonada Bergama’yı 3 sporcumuzla temsil ediyoruz. Sporcularımız oldukça gayretli ve iyi mücadele ortaya koyuyor. Hepsiyle gurur duyuyorum. Hedefimiz tüm şampiyonalara başarılı sporcular yetiştirmek” dedi.

Kulübün bir diğer antrenörü Alican Seviyurt ile birlikte başarılı bir turnuva geçirdiklerini söyleyen Güven, sporcularla birlikte Anıtkabir’i de ziyaret ettiklerini ifade etti.

Güven ayrıca; “Bizi her türlü spor faaliyetinde destekleyen ve her daim yanımızda olan Kulüp başkanımız Zafer Türkdoğan’a ve yönetim kuruluna, velilerimize, sporcularımıza, kulübümüzün onursal başkanı ve önceki dönem Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç’e, sporcu dostu ağabeyimiz Akın Yasa’ya bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.