Ajans Bakırçay

Bergama'yı temsil edip, döndüler!

SPOR

Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü; Türkiye Ümitler Taekwondo Şampiyonası’nda Bergama’yı temsil eden tek takım oldu.

Ankara’da düzenlenen ve 28 Temmuz Çarşamba Günü başlayan Türkiye Ümitler Taekwondo Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya 62 kiloda Selin Türkdoğan ile katılan Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü, ilçeyi temsil eden tek kulüp oldu.

Kulübün bir diğer antrenörü Alican Seviyurt ile birlikte başarılı bir turnuva geçirdiklerini söyleyen kulüp yöneticisi ve antrenörü Burçin Güven; “İlçemizi temsil eden tek kulüp olarak katıldığımız Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda sporcumuz Selin Türkdoğan 2. tur da rakibine 9-5 yenilerek turnuvayı sonlandırdı. Kendisine üstün çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gelecek turnuvalarda büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Ayrıca bizi burada yalnız bırakmayan kulüp başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

AMACIMIZ GENÇLERİMİZE SPORCU KİMLİĞİ KAZANDIRMAK

Güven ayrıca; “Lisanslı sporcularımızla ilçemizi ve kulübümüzü Taekwondo ve Boks branşlarında, her türlü ekonomik ve diğer olanaksızlıklara rağmen ulusal ve uluslararası müsabakalara katılarak temsil ediyoruz. Amacımız Bergama'daki çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve sporcu kimliği kazandırmaktır” sözlerine yer verdi.

BOKS ŞAMPİYONASI'NDAN 3'ÜNCÜLÜKLE DÖNÜLDÜ

Bergama Güven Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ayşe Defne Kaymak ise geçtiğimiz hafta Sakarya’da düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonası’nda, ilk kez çıktığı ringde Türkiye 3’üncüsü olarak madalya almıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.