Ajans Bakırçay

Bergama U-10 Basketbol Kız Takımı şampiyon oldu

SPOR

BMSK, U-10 Basketbol Kız Takımı 18 maçın oynandığı ligi lider tamamlayarak şampiyon oldu.

Bergama Motorsiklet Spor Kulübü (BMSK) başarılarına bir yenisini daha ekledi, U-10 kız basketbol takımı 18 maçın oynandığı ligi lider tamamlayarak şampiyonluğa adını yazdırdı.

Kulüp antrenörü ve ikinci başkanı Hasan Çiftçi, bu sene U-10 kız-erkek ve U-11 erkek takımları ile liglere katılım sağladıklarını tüm kategorilerde başarılı sonuçlar aldıklarını söyledi.

Çiftçi ayrıca, U-11 erkek takımının 16 Haziran Perşembe günü 3'üncülük maçına çıkacağını da belirterek; "48 takımın katıldığı ligde iyi bir performans sergiledik. Başarıda en büyük pay sahibi antrenörümüz Metehan Koçer, kulüp personeli Funda İrge Urgancı'ya ve özellikle de velilerimize çok teşekkür ederim. Başarılarından dolayı da çocuklarımızı kutluyorum" dedi.

Çiftçi, ihtiyaçları doğrultusunda Bergama Belediyesi tarafından araç ve malzeme desteği de sağlandığını ifade ederek, belediye yönetimine de teşekkür etti.

Takım antrenörü Metehan Koçer ise 3 yıllık titiz çalışmalarının karşılığını şampiyonluk ile süslediklerini dile getirirken takımın geleceğinin parlak olduğunu belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.