Ajans Bakırçay

Bergama Güven Gençlik Spor, Denizli'den kupayla döndü

SPOR

Denizli'de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvası’na 5 sporcu ile katılan Güven Gençlik Spor Kulübü, turnuvadan 3 ayrı kupayla dönerek yeni başarılara imza attı.

Bergama Güven Gençlik Spor Kulübü, Denizli’de düzenlenen Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvası’ndan, ilçeyi temsil eden tek takım olarak kupayla döndü.

Denizli'de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası'na antrenör Burçin Güven ve Alican Seviyurt öncülüğünde 5 sporcu ile katılan Güven Gençlik Spor Kulübü, 12 ilin temsilcilerinin katıldığı turnuvadan kupayla dönerek yeni başarılara imza attı. Güven Gençlik Spor katıldığı müsabakalardan üç üçüncülük elde ederek, 3 ayrı kupa aldı.

“ZOR ZAMANLARA RAĞMEN BERGAMAMIZI TEMSİL ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ”

Kulüplerin pandemi sonrası ekonomik olarak zor süreçler yaşadığını belirten, Kulüp antrenörü Alican Seviyurt; “Beş sporcu ile katıldığımız turnuvadan Bergama’mıza kupa ile geri döndük. 12 İlin katıldığı müsabakalar Zorlu ve Çetin geçti. Pandemi sonrası zorlu zamanlar geçirdik ve hala geçiyoruz. Ancak önemli olan sporun her noktasında Bergama’yı temsil etmemiz. Biz de kulüp olarak elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Antrenör Burçin Güven ise; “Öncelikle mücadelelerinden dolayı tüm sporcularımızı kutluyorum. Bu süreçte kulüp başkanımız Zafer Türkdoğan ve yönetim kuruluna, bize Her anlamda maddi ve manevi destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“DİKİLİ'Yİ DE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Dikili’de şube açtıklarını belirten Güven; “Dikili ilçesinde açtığımız şubemiz ile orada da tekvando, boks, jimnastik, satranç, halk oyunları, bale ve yoga gibi branşlarla hizmete girdik. Umuyorum ve inanıyorum ki önümüzdeki zamanlarda bütün branşlarda il şampiyonlukları, bölge şampiyonlukları ve Türkiye şampiyonluklarına katılım sağlayarak Dikili'yi de en iyi şekilde temsil edeceğiz” cümlelerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.