Ajans Bakırçay

Bergama Belediyespor, kupadan elendi!

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Eleme Turu'nda Akhisarspor ile deplasmanda karşılaşan Bergama Belediyespor, kupadan elendi. Normal süresi 2-2 sona eren müsabakayı uzatma diliminde bulduğu gollerle 4-2 kazanan Akhisar, adını üst tura yazdırdı.

TFF 3. Liginde kötü gidişinin ardından teknik direktör Murat Yoldaş ile yolları ayıran Bergama Belediyespor, kupadan elendi.

Yeni bir teknik direktör gelene kadar yardımcı antrenör Soner Keleş ile çalışmaya devam eden ve ligde 16'ıncı sırada bulunan Bergama Belediyespor, kupada Akhisar ile deplasmanda karşılaştı.

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Eleme Turu'ndaki Ege derbisinde 3'üncü Lig temsilcisi Bergama Belediyespor'u konuk eden 2'nci Lig ekibi Akhisarspor, normal süresi 2-2 tamamlanan maçı uzatmada 4-2 kazanarak bir üst tura yükseldi.

Yeşil-siyahlılar 23'üncü dakikada Oğuzcan'ın golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 galip tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Bergama Belediyespor, 46'ncı dakikada İsmail Cem'le tabelayı eşitledi. İsmail Cem bu kez 54'üncü dakikada sahneye çıktı ve skoru 2-1 yaptı.

Akhisarspor, bitime 5 dakika kala Bertuğ'un ayağından eşitliği sağladı. Normal süresi 2-2 biten mücadelede uzatma dakikalarına gidildi.

Ev sahibi Akhisarspor 101 ve 120'nci dakikalarda Yusuf Cihat'ın attığı gollerle karşılaşmayı 4-2 kazanıp tur atladı.

TFF 3.Liginde 1 galibiyet, 4 bereberlik ve 4 mağlubiyeti bulunan Bergama Belediyespor, 16'ıncı sırada bulunuyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.