Ajans Bakırçay

Bergama Belediyespor, düşme hattına demir attı!

SPOR

Sezonun ilk maçında deplasmanda Elazığspor'u 2-1 yenen Bergama Belediyespor, daha sonra çıktığı 9 karşılaşmada 3 puanı bir arada göremedi. İzmir ekibi 7 puanda kalarak düşme hattına demir attı.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta sezonun ilk maçında deplasmanda Elazığspor'u 2-1 yenen Bergama Belediyespor, daha sonra çıktığı 9 karşılaşmada 3 puanı bir arada göremedi.

Son olarak deplasmanda Artvin Hopaspor'a 2-1 mağlup olan İzmir ekibi 7 puanda kalarak düşme hattına demir attı.

Teknik direktör Murat Yoldaş ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına geçici olarak getirilen antrenör Soner Keleş de kötü gidişatı engelleyemedi.

Haber: (DHA)

Keleş, 2 lig maçından 1 puan çıkarırken, Bergama ekibinin kupaya da veda etti. Kümede kalma barajının 3 puan gerisinde 17'nci sırada yer alan Bergama Belediyespor, pazar günü Osmaniyespor FK'yı konuk edecek.

Taraftar başarısızlığa tepkisini sosyal medyadan gösteriyor.

Taraftar grupları yaşanan başarısızlıkların ardından tepki vererek, sosyal medya üzerinden takıma ilanla teknik direktör arıyor.

Yola büyük ümitlerle çıkan Bergama Belediyespor'da sular durulmuyor.

Bergama Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü, Bergama Belediyespor Kulübü görevlisi ve aynı zamanda kamu görevlisi olan Şerif Topal, belediye çalışanlarıyla yaşadığı mobbing haberlerinin ardından sportmenliğe aykırı hareketlerde bulunduğu gerekçesi ile geçtiğimiz haftlarda ceza yağmuruna tutuldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk ettiği Topal, toplamda 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 4 bin 750 lira para cezası aldı. Yaşananlar ve takımın kötü gidişatı, futbolseverler arasında eleştirilere neden oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.