Ajans Bakırçay

Ayvalıkgücü yeniden TVF 2'Ligde...

SPOR

Son 8 sezon TVF Balıkesir Bölgesi alt yapı liglerinde şampiyonluk ünvanını elinde tutan Ayvalıkgücü Belediyespor, bu sezon 1 yıl aradan sonra yeniden 2. Lig'de mücadele edecek.

Ayvalık Belediyesi'nin ve kamuoyunun talebi üzerine 2.Lig'de yeniden mücadele verecek Ayvalıkgücü 2004-2005 doğumlu jenerasyonuyla ligde yer alacak. Kırmızı-Beyazlı ekip ilk maçında 25 Ekim'de kendi sahasında Nova Gençlik ile karşılaşacak.

2016-2018 sezonlarında 2.Lig 2.Grupta çoğunluğu alt yapı oyuncularından oluşan genç kadrosuyla mücadele veren Ayvalıkgücü'nün antrenörü Sedat Oğuz; "Voleybolda bir ilçeyi temsil etmek, çeşitli başarılara imza atmak sporun ruhunda olabilecek şeyler ancak bu başarıları kendi çocuklarımızla başarmak çok daha büyük bir mutluluk. Alt yapıya başlayan bir sporcumuza en az 7-8 yıl emek harcıyoruz ve bir özgüven kazanıyor. O oyunculardan oluşan bir aile gibiyiz." dedi.

Öte yandan Pazar günü Nova Gençlik ile yapılacak maçın hazırlıkları neşe içinde devam ediyor. Maç hazırlıklarında takıma velilerde destek oluyor. Dün yapılan idmana sporcu velilerinden Hasan Koldagüç bir tepsi baklava gönderdi. Ayvalıkgücü antrenörü Sedat Oğuz ise bu jest karşısında bir teşekkür mesajı yayınladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.