Ajans Bakırçay

Ayvalıkgücü evinde mutlu!

SPOR

Ayvalıkgücü İnegöl’ü evine puansız gönderdi. 3-2.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig Kadınlar Liginde Pazar günü oynanan Ayvalık Gücü Belediyespor ile İnegöl Voleybol Gençlik takımları arasındaki karşılaşma oldukça çekişmeli geçti.

Ayvalık Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’ne ait Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmayı; Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Suat Taş ve kızı Nazan Ergin ile birlikte şeref tribününden izledi.

Baş Hakemkiğini Garip Taşar, Yardımcı Hakemliği Hüseyin Şahin, masa hakemliklerini Murat Dalkıran, Rıdvan Gökgün, Çizgi hakemliğini , Aykut Aydın, Özlem Güngör ve Gözlemcik görevini de Haldun Sevgil’in üstlendiği maça rahat bir şekilde başlayan İnegöl Voleybol Gençlik, ilk seti 25-21’lik skorla alırken 2.sette durum değişti ve Ayvalık Gücü Belediyespor 25-15’lik skor ile durumu eşitledi.1-1.

3. sette oyun disiplininden taviz vermeden devam eden İnegöl Voleybol Gençlik takımı 27-25 kazanarak skoru 2-1 yaptı ve bir kez daha öne geçti.

Karşılaşmanın 4. setinde oyunun kontrolünü yaptığı müthiş savunma ile kendi lehine çeviren Ayvalık Gücü Belediyespor 25-11'lik skor ile durumu 2-2 ye taşıdı.

Taybrek setinde kıyasıya mücadelenin kazananı Ayvalık Gücü Belediyespor oldu ve 19-17'lik skor ile karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Karşılaşmanın ardından Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin kırmızı-beyazlı takımın başarılı sporcularıyla bir araya geldi ve genç sporcuları kutladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.