Ajans Bakırçay

Ayvalık Spor galibiyet ile başladı

SPOR

Ayvalık Spor, 2.lig'de Nilüfer Belediyespor ile oynadığı ilk maçı 3-1 kazandı.

Sedat Oğuz yönetiminde sezona yoğun bir tempoda hazırlanan Ayvalık Spor, 2.lig'de Nilüfer Belediyespor ile oynadığı ilk maçı 3-1 kazandı.

Ayvalıkspor, geçen sezon sporcularının büyük bir bölümünü Havran Belediyespor'a göndermişti. Havran'ın 1.lige çıkmasında büyük rol oynayan sporcuların 2022-2023 sezonu için takıma geri dönmeleri ise hedefi ileriye taşıdı. 

Bahçeşehir Ayvalık Spor olarak mücadele eden ekipte yer alan ve Dikili Lodos'un alt yapısında yetişen Yağmur Koldagüç gazetemize düşüncelerini aktardı.

Yağmur Koldagüç: " Öncelikle takımımızda arkadaşlık ortamı çok iyi ve bu durum takım içinde dayanışmayı artırıyor. 1 Ağustos'ta transferlerle birlikte sezon için hazırlıklara başladık. Ben, Nazar Uzun, Almina Doğan, Belkız Bayrı, Mısra Altınöz, Eylül Aytaç, Seher Tapanlar ile birlikte bir sezon oynadığımız Havran Belediye Spor'da tekrar Ayvalık Spor'a döndük. Antrenörümüz Sedat Oğuz'un üzerimizde emekleri çok büyük. Programlı ve disiplinli bir çalışma süreci içerisinde bizleri hazırladı. Son 1 ayda yaptığımız hazırlık maçları ile lige çok daha hazır duruma geldik. İnanıyorum ki başarılı bir sezon geçirerek hedefimize ulaşacağız. Benim başarımda her zaman arkamda olan annem ve babama minnettarım" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.