Ajans Bakırçay

Ateşin kızları yeni sezona hazır

SPOR

Ateş Çelik Bergama Belediyespor yeni sezona hazır.

Geçtiğimiz yıl 2018’de Türkiye Bayanlar Voleybol 2’inci Liginde mücadele etme hakkı kazanan ve başarılı bir sezon geçiren Ateş Çelik Bergama Belediyespor yeni sezona hazır.

2018 yılında Türkiye Bayanlar Voleybol 2’inci Liginde mücadele etme hakkı kazanan ve köklü takımlarla mücadeleye giren Ateş Çelik Bergama Belediyespor ilk yılında büyük başarılara imza atmıştı. Kendi evinde İzmirspor galibiyetiyle sezonu kapatan Ateş Çelik Bergama Belediyespor 22 maçta 16 galibiyet alarak ligi 4’üncü sırada bitirmişti. 2019 – 2020 Sezonu için çalışmalarına başlayan takım ilk antrenmanını da gerçekleştirdi.

Bu yıl başarı grafiğini daha da arttırması beklenen Ateş Çelik Bergama Belediyespor dış transferde yedi, iç transferde de bir oyuncusuyla anlaştı ve alt yapısından da A takıma beş oyuncu kazandırdı.

Yapılan Transferler

Nilay Mutlu (P.Çaprazı) Takım Kaptanı, Gizem Hamamcı (Pasör) Karşıyaka Koleji, İrem Sevcan Bingöl (Libero) Marmaris Akademi, Zöhre Öksüz (Smaçör) Arnavutköy Belediye, Merve Kenar (Pasör) Kartal Belediye, Nazlıcan Kurnaz (Smaçör) Burhaniye Belediye, Ayşe Zilayas (Orta) Alaşehir Belediye, İrem Seyhan (Smaçör) Alaşehir Belediye

Alt Yapıdan A Takıma yükselen oyuncular

Geçtiğimiz yıl Ateş Çelik Bergama Belediye spor Kadın Voleybol Takımı Alt yapısında forma giyen Bergamalı genç voleybolcular Zeynep Karacalı, Sude Naz Yıldırım, Yaren Kimsesiz, Petek Gülbinat ve Selay Balkan önümüzdeki sezon A Takımda da mücadele edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.