Ajans Bakırçay

Muharrem İnce, Dikili’de açılış yaptı

SİYASET

Foça ve Çandarlı’nın ardından Dikili İlçesi’ne gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ilçede başkanlık binasının açılışını gerçekleştirdi.

Yurt gezileri kapsamında İzmir'in Dikili İlçesi’ne gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ilçede başkanlık binasının açılışını gerçekleştirdi.

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz ile Dikili İlçe Başkanı Gökhan Semercioğlu’nun eşlik ettiği İnce, Atatürk Meydanı’nda birde konuşma yaptı.

İnce konuşmasında; “Gönüllülerle siyaset yapıyorum ben. Türkiye’nin dört bir köşesinde örgütlendik. Bu partiyi iktidar yapıp, Türkiye’nin önünü açacağız. Tarlalarından bereket fışkırtacağız. Fabrikalarının bacalarını tüttüreceğiz” dedi.

İnce ayrıca; “20 yıl önce iktidar olduklarında Erdoğan, Türkiye'ye şunları söylemişti; '2023'te 2 trilyon dolar gelirimiz olacak. Kişi başı milli gelir 25 bin dolar olacak, ilk 10 ekonomi arasına gireceğiz'. Hiçbirisi olmadı. Bırakın 2 trilyon doları, 750 milyar dolardayız. İlk 10 ekonomiyi bırakın, 20'deydik, 23'e geriledik. Kişi başına milli gelir 7-8 bin dolara geldi"

"Bu iktidardan kurtulacağız da 13 sene Erdoğan'ın bakanlığını yapmış Babacan mı kurtaracak bizi? Suriyelileri göndereceğiz de altılı masadaki Davutoğlu mu gönderecek? O getirmedi mi Suriyelileri? Onun için biz bu millete diyoruz ki, 'ne Cumhur ne Millet, tek yol Memleket'. Millete yeni bir seçenek sunuyoruz. Türkiye'ye yeni bir seçenek sunuyoruz. Tertemiz, hiç kirlenmemiş bir partiyiz. Arkasında müteahhitler yok. Hazine yardımı yok. Belediyeler yok. Gönüllüler ordusunun aidatları var. İşimiz zor ama bunu başaracağız." sözlerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.