Ajans Bakırçay

Kılıçdaroğlu, Selçuk'tan seslendi!

SİYASET

​​​​​​​CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Didim ziyaretinin ardından Selçuk ilçesine de uğradı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’daki programının ardından Efes Selçuk Belediyesini ziyaret etti. Beraberinde Genel Başkan yardımcıları, İzmir Milletvekilleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Efes Selçuk Belediyesi’ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, tüm Efes Selçuklulara Başkan Sengel’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye hizmet binası önünde kendisini karşılayan kalabalık vatandaş topluluğuna seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Önümüze engeller çıkartılabilir ama kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal ve onun arkadaşlarına sözümüz var. Türkiye'yi çağdaş uygarlığa kavuşturacağız. Yanımda iki kadın belediye başkanımız var. Ne kadar güzel. Birisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı topuklu efe, diğeri tarihi ilçenin başkanı, ikisi de sizleri kucaklıyor, anne şevkatiyle. Bu cumhuriyetin getirdiği bir şey. Atatürk'ü, arkadaşlarını minnetle, rahmetle anmamız gerekiyor. Bu güzelliği bize verdiği için. Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracağız, bunu yapacağız. El birliğiyle yapacağız. Bunu tek başıma yapmamın imkanı yok ama hep birlikte yapacağız. Demokratik yöntemlerle elde ettiğimiz başarıyı sadece Türkiye'dekiler değil, bütün dünya alkışladı. Biz aydınlığa mutlaka ulaşacağız. Buraya gelişimin temel nedeni, sizlere teşekkür etmek. Sizler seçimlerde üstünüze düşeni yaptınız. Çalışkan bir kadını belediye başkanı yaptınız. Burayı bütün dünyada görünür kılacak. Bütün Türkiye'yi de yaşanacak bir ülke yapacağız" dedi.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinden duyduğu gururu dile getirerek; “Bundan altı ay önce seçim büromuzun açılışında sizlerle birlikte Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na bir söz vermiştik. Tekrar Selçuk’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandıracağız demiştik. Dalgalandırdık. O güne kadar biz size emanettik; Bundan sonra da siz bize emanetsiniz. Sayın Genel Başkanıma tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.