Ajans Bakırçay

Bergama İYİ Parti’den yandaş işe alımlara tepki!

SİYASET

İYİ Parti Bergama İlçe Başkanlığı, AKP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı’nın işe alınmasına tepki gösterdi.

İYİ Parti Bergama İlçe Başkanlığı, Bergama'da işsizlik sorununu dile getirerek, AKP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı'nın işe alınmasına tepki gösterdi.

Yapılan açıklamada; "Bergama'da işsiz bir çok gencimiz dururken, liyakat esasına uyulmadan işe alımlar yapılıyor. Kentimizde şehir plancısı gençlerimiz varken, AKP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı işe alındı. Göreve geldiği günden bu yana kente bir çivi çakmayanlar, devlet yatırımları üzerinden popilist politikalar sürdürerek halkımızın gözünü boyamaya çalıştılar. Becerisizlik artık her alanda gün yüzüne çıkmıştır" denildi.

İYİ Parti Bergama İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada ayrıca; “İYİ Parti Bergama Gençlik Kollarımız ve Meclis Üyemiz Olgu Altuğ Kemaller’in ortaya çıkardığı, Bergama Belediyesi’nde AKP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı’nın skandal bir şekilde işe başlaması şehrimizde rahatsızlık yarattı. Bergamalı gençlerin yandaşlar dışında değer görmemesini kabul etmiyoruz. Bakan yeğeninin Spor İşleri Müdürlüğü’ne atanmasının, AKP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı’nın Bergama’da işsiz şehir plancıları olmasına rağmen işe başlamasını esef ile kınıyoruz” sözlerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.