Ajans Bakırçay

Bergama Demokrat Parti’de Mustafa Karakaya yeniden seçildi

SİYASET

Demokrat Parti Bergama İlçe Kongresi, Bergama Ziraat Odası'nda gerçekleşti. Mustafa Karakaya yeniden başkan seçildi.

Demokrat Parti Bergama İlçe Kongresi, Divan Başkanlığını İl Genel İdare Kurulu Üyesi Haydar Altıntaş'ın başkanlığında gerçekleşti.

Bergama Ziraat Odası'nda gerçekleştirilen kongrede ilk olarak faaliyet ve gelir gider hesap raporu okundu. Ardından Demokrat Parti Bergama İlçe Başkanı Adayı Mustafa Karakaya bir konuşma gerçekleştirdi.

DEMOKRAT PARTİ ZARURET HALİNE GELMİŞTİR

Karakaya yaptığı konuşmada; “Türk toplumunun aşinası, ülke kalkınmasının mimarı olan 74 yıllık Demokrat Parti zaruret haline gelmiştir. Bu durum karşısında ülkedeki siyasi tıkanıklığın giderilmesi, devletin ve demokrasinin doğru mecrasına yeniden dönmesi için siyasetin ve toplumun umudu ve ihtiyacı olan merkez sağın teşekkülü için Demokrat Partiye büyük sorumluluk düşmektedir. Bugün partimizin başında olanlara merkez sağı yeniden tesis etme imkânı doğmuştur” dedi.

SÖZÜ MİLLETE TESLİM ETMEK İÇİN VARIZ

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler ise yapmış olduğu konuşmada; “Devletin her kademesinde tek bir zihniyetin hâkim olduğu, bırakınız devleti, sosyal hayat içinde aynı zihniyette olmayanların cezalandırıldığı, karşıt olanların, iktidara darbe yapmak noktasında 'makul' bir şüpheye neden olduğu bir siyasi ortam, bugünü daha anlamlı kılmaktadır. 74 yıl sonra Demokrat Parti, her türlü karşıt tertibe rağmen, içeriden ve dışarıdan yapılan her türlü saldırıya rağmen yeniden millete sözü teslim etmek, demokrasiyi yeniden millete hizmetkâr etmek için var olduğunu duyurmuştur ve duyurmaya da devam edecektir” dedi.

YARINLAR İÇİN ÜLKENİN ÜMİDİYİZ

Kongrede Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın da mesajı okundu. Mesajda; “74 yıldır, 'fikri Millet, zikri Millet' olan bizler, bugün de Milleti ve Vatan'ın bekasını kendine dert edinmiş, söz söylemeye değil sözü sahibine, sözü Milet'e vermeye gelmiş bir hareketin neferleriyiz. Emanet aldığımız fikri ve ahlaki mirasla, sahip olduğumuz ve Türkiye'yi 47 sene yöneten bu misyon, yarınlar için de ülkenin en büyük ümididir” sözlerine yer verildi.

Yapılan seçimde Demokrat Parti Bergama İlçe Başkanlığına Mustafa Karakaya ve İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Kemal Özkan, Metin Kıratlı, Mülkiye Atar, Şükran Savran, Hüseyin Yalçın, Gürhan Çakan, İbrahim Raşit Erdem, Mehmet Salih Kurt seçildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.