Ajans Bakırçay

Bergama'da Tanju Çelik'e sevgi seli!

SİYASET

Mahalle ve köylerde, esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam eden Prof.Dr. Tanju Çelik, seçim çalışmalarında halkın sevgisi ile karşılaşıyor.

Bergama’da Cumhuriyet Halk Partisi Bergama Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tanju Çelik’e, halkın desteği büyüyor. Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Çelik, gittiği her yerde sevgi gösterileri ile karşılanıyor.

Mahalle ve köylerde esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam eden Dr. Tanju Çelik, seçim çalışmalarını arkasında kenetlenen CHP İlçe Başkanlığı ile birlikte sürdürüyor. Vatandaşlar Çelik için ‘bizim doktor’ ifadesini kullanırken, ‘Tanju Başkan’ tezahüratları ile karşılıyor.

DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM KENTİN SOKAKLARINDA BAŞIM DİK, ALNIM AÇIK DOLAŞACAĞIM

Çelik yaptığı konuşmalarda ise; “Bergama’mızın öncelikleri ve gelişimi için çıktığım hizmet yolculuğunda sunduğumuz tüm projeler için söz veriyorum. 5 yılın sonunda verdiği sözlerin hepsini yerine getirmiş, başladığı işi bitirmiş bir belediye başkanı olarak doğup büyüdüğüm kentin sokaklarında başım dik, alnım açık dolaşacağım. Söz!” diyor.

Tanju Çelik gittiği her yerde coşkuyla karşılanıyor...

BERGAMA’YA HİZMET İÇİN VARIM

Vatandaş buluşmalarında konuşan Çelik; “Bergama’ya hizmeti bir görev olarak gördüm. Bergama’dan hiç ayrılmadım. Bergama’da doğdum, Bergama’da öleceğim. Bergama’ya hizmet için varım. Bergama’nın eksiklerini çok iyi biliyorum ve görüyorum. Bergama benim aşkım. Bergamalıyla sevinçte düğünde doğumda cenazede beraberim. Onlarla yan yana olmaya, mücadele etmeye devam edeceğim”

HERKES YÖNETİME KATILACAK

“1 Nisan sabahı itibariyle Bergama’da yeni bir belediyecilik anlayışı olacak. Bergama’yı Bergamalılarla yöneteceğiz. Bizim kimseye hizmet dışında bir sözümüz yoktur. Herkes yönetime katılacak. Bergamalıların mutluluğu dışında hiçbir amacımız yok” dedi.

SEÇİM YALANLARINA KARNIMIZ TOK!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Bergama için 1 milyar TL'lik turizm yatırım ayırdıklarını açıklamasını ve eski Başbakan Binali Yıldırım’ın Bergama için ‘il olma sözünü’ hatırlatan Çelik şunları söyledi; “Bakanlar sıraya girdi tek tek Bergama’ya geliyor. Bergama Müzesi atıl durumda. Depolarında eserler bekliyor. Bergama’nın belediyesini onlar yönetiyor. Bugüne kadar yapmadılar. Şimdi seçim vaadi olarak söyleyip ne yapmak istediklerini biliyoruz. Bu parayı verdilerde ellerinden mi tuttuk? Ben mi engel oldum. Bunlar seçim yalanlarıdır. Bizim yalanlara karnımız tok. Biz hakikatin peşinden koşuyoruz. Bergama onların arka bahçesi olmayacak. Bergama Bergamalıların olacak. Binali Yıldırım’ı çok iyi tanıyoruz. Onlar geçmişi ben geleceği temsil ediyorum. Bergamalılar çok iyi biliyor ki Bergama’yı birlikte yeniden inşa edeceğiz, büyüteceğiz.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.