Ajans Bakırçay

Bergama CHP'de İsmail Durmaz adaylığını açıkladı

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kongre maratonu devam ederken, Bergama’da İlçe Sekreteri İsmail Durmaz başkanlık için adaylığını açıkladı.

CHP Bergama İlçe Teşkilatı’nda 27 Ağustos’ta yapılacak olan kongre öncesi ilçe sekreteri İsmail Durmaz, başkanlık için aday oldu.

İlçe binasında yapılan adaylık açıklamasına CHP Bergama ilçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz’ın yanı sıra Bergama’nın önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Kınık İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, eski ilçe başkanlarından Dr.İdris Yavuzyılmaz, Ayşe Demirci Şimşek ve CHP Bergama Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.

Adaylık açıklaması yapan İsmail Durmaz konuşmasında; “Cumhuriyet Halk Partisi Bergama İlçe Başkanlığı adaylığımı siz değerli hemşerilerim ve partililerim önünde büyük bir gururla açıklamanın sevincini yaşarken, yerelde iktidar, genelde iktidar için, birlik ve beraberlik için, birlikte daha güçlü bir yerel yönetim için omuz omuza çalışmaya geliyorum” dedi.

Durmaz ayrıca; “2009 yılında üye olduğum, 2017 yılında görev almış olduğum ilk yöneticilik heyecan ve çalışma azmiyle ve heyecanımı kaybetmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını tekrardan dalgalandırmak için ilçe başkanlığına adayım. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, devrimci duygularımla yenilik ve inkılap için ilçe başkanlığına adayım. İlk seçimlerde yerelde iktidarı kazanıp, daha yaşanılır vizyonu olan bir Bergama için adayım”

“Parti içindeki birlik ve beraberlik için, içe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için, kadınlarımız ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli yerlere taşımak için adayım, partimizi önce Bergama’da, sonra Türkiye’de iktidara taşımak için adayım”

“Tüm bu dile getirdiklerimi gerçekleştirebilmek için, bu bayrağı yılmadan, onurlu bir şekilde bu zamana kadar taşıyan ve taşımakta olan partimizin saygıdeğer büyüklerine, akillerimize çok önemli ve bir o kadar da tarihi bir görev düşmektedir. Gereken tüm desteği, gereken tüm katkıyı sağlayacaklarından asla şüphem yoktur”

Önümüzdeki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin yeniden umudu olacaktır. Sorumluluk bizde, sorumluluk hepimizde. Bu sorumluluğu yerine getirmek zorundayız. Bugün bu saatten sonra hepimiz daha fazla çalışmak, daha fazla emek harcamak zorundayız. Daha da önemlisi birbirimizi sevmek zorundayız, bu sevmek sözcüğünü kalbimize yerleştirip içselleştirmek; hiçbir ayrım yapmadan, büyük usta Nazım Hikmet’in dediği gibi, ‘bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine’ olabilmeyi başarmak zorundayız. Bir kardeşiniz olarak, yerelde ve genelde iktidarımızı buradan görüyorum” sözlerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.