Ajans Bakırçay

"Mucize:2 Aşk" filminin İzmir galası yapıldı

SİNEMA

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği “Mucize:2 Aşk” filminin İzmir galası Optimum’da yapıldı.

İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği galada filmin İzmir Foça’da çekimlerinde rol alan oyuncular tam kadro özel gösterime katıldı.

Galaya katılan Mahsun Kırmızıgül, filmin büyük bölümünü İzmir’in Foça ilçesinde çektiklerini söyleyerek misafirperverliklerinden dolayı tüm İzmirlilere teşekkürlerini iletti.

Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Biran Damla Yılmaz, Mert Turak ve film ekibi galaya tam kadro katılırken İzmirli çocuk oyuncular da sahneye çıkarak bu özel anı bir selfie ile ölümsüzleştirdi.

Bir dağ köyünde yaşayan engelli Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin’in dramını anlatan ‘Mucize 2:Aşk’ filmine büyük ilgi gösteren engelliler de kendi yaşamlarından kesitleri beyazperdeye taşıyan “Mucize 2: Aşk” ekibini yalnız bırakmadı. 

Sinema sektöründe heyecan yaratan filmi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer de filmi ekibi ile birlikte izledi. 

Özet 

Engelli bir adam olan Aziz ile görücü usulü evlendiği karısı Mızgin, köyde yaşadıkları sorunlardan iyice bıkar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isteyen çift, Batı'da bir kasabaya gider. Ancak gittikleri kasabada da türlü sorunlarla karşılaşırlar. Çift, ne olursa olsun insanların önyargılarını aşıp, hayatta tutunmak için çabalar. Mızgin'e aşık olan Aziz, karısı için engellerinden kurtulmaya karar verir bu uğurda zorlu bir mücadeleye girişir. Aziz, Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin'in de desteği ile eşi için birçok mucizeyi gerçekleştirir. 2014 yapımı "Mucize" filminin devam halkası olan yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini bir kez daha Mahsun Kırmızıgül üstleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.