Ajans Bakırçay

Kahkaha tufanı İzmir'de!

SİNEMA

Cem Yılmaz İzmir’de sevenleriyle buluştu.

Yönetmenliğini ve başrolünü Cem Yılmaz’ın üstlendiği “Karakomik Filmler” filminin İzmir galası, başrol oyuncularının katılımı ile 20 Ekim Pazar günü İzmir Optimum’da yapıldı.

“Cem Yılmaz” ekibinin mutfağından çıkan yerli komedi filmi Karakomik Filmler filminin İzmir galası büyük ilgi görürken film ekibi sinemaseverlere kahkaha dolu anlar yaşattı. Binlerce İzmirli film galası öncesinde yapılan söyleşide Cem Yılmaz ve film ekibini sahnede görüntüleyebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Cem Yılmaz “ İzmir Canımız”

Alkışlar arasında sahneye çıkan Cem Yılmaz ve film ekibi İzmir’de olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Cem Yılmaz, İzmir’in gönlünde çok ayrı bir yeri olduğunu söyleyerek “İzmir Canımız. Yavaş yavaş İzmirli oluyoruz” dedi. Yılmaz, ilk kez iki farklı türde, iki ayrı filmini sinemaseverlerin beğenisine sunduklarını da belirterek Türk seyircisine güveniyoruz dedi.

Yönetmen: Cem Yılmaz

Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Cem Davran...

Özet ve Detaylar

Karakomik Filmler, Kaçamak ve 2 Arada adındaki iki farklı filmden oluşuyor. Kaçamak'ta, birlikte tatile çıkan 4 arkadaşın başlarına gelen maceralar konu edilirken, tüm hikayenin arabalı vapurda geçtiği 2 Arada filminde, Ayzek adında bir adamın yaşamına odaklanılıyor. Arif v 216, G.O.R.A., A.R.O.G., Hokkabaz gibi filmlerle gişe rekorlarına imza atan Cem Yılmaz’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünü üstlendiği "Karakomik Filmler" de Yılmaz'ın yanı sıra Zafer Algöz, Ozan Güven, Necip Memili, Özkan Uğur, Can Yılmaz, Cemre Ebuzziya, Uraz Kaygılaroğlu, Bala Atabek, Umut Kurt ve Cem Davran gibi isimler yer alıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.