Ajans Bakırçay

“Hayat Kırıkları” için start verildi

SİNEMA

Gökhan Yılmaz’ın kitabından sinemaya uyarlanan, yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız’ın oturduğu "Hayat Kırıkları" filminin çekimleri başladı.

Başrollerini Anıl İlter, Merve Çağıran ve Seda Kırımlıoğlu’nun paylaştığı film, Türk sinemasının merakla beklenen yapımlarından biri haline geldi. Tayfun Sav, Murat Ercanlı, Özcan Varaylı ve Metin Çanak gibi deneyimli oyuncuların da kadroda yer aldığı film, Kartal’da çekimlerine başladı.

“Hayatın önünüze çıkardığı engeller ve hayal kırıklıkları karşısında önemsediğiniz biri için ne kadar ileri gidebilirsiniz? Fedakârlık ve cesaretinizin sınırlarını ne kadar zorlayabilirsiniz? Herkesi karşınıza alıp, kendinize ve dünyaya ne kadar karşı gelebilirsiniz?

Aşkları ve vicdanı arasında sıkışan bir adamın sıra dışı hikayesi bu. Gökhan Yılmaz’ın kitabından sinemaya uyarlanan “Hayat Kırıkları” yeni sezonun iddialı filmleri arasında yer almaya hazırlanıyor. Aşkın evrimi, yeni heyecanlar, ikilemler, ihanetlerle sürüklenen filmin çarpıcı finalindeki düğümlenmenin çözümü izleyiciyi etkileyecek ve “Ben olsaydım ne yapardım” sorusuyla baş başa bırakacak. 

Yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız’ın oturduğu ve aynı zamanda senaryolaştırdığı filmin başrollerini Anıl İlter, Merve Çağıran ve Seda Kırımlıoğlu paylaşıyor. Tayfun Sav, Murat Ercanlı, Özcan Varaylı ve Metin Çanak gibi tecrübeli sanatçıların da rol aldığı filmin çekimleri İstanbul Kartal’da start aldı.

Gökhan Yılmaz’ın proje koordinatörlüğünü de üstlendiği eserin yapımcısı Saner Film olurken yürütücü yapımcılığı Shutter Production’dan Deniz Onuk ve ekibi üstleniyor.

“Sahici yaşamların sarsıcı hikayesi” sloganıyla çekimlerine başlanan “Hayat Kırıkları” yeni yılda vizyona girecek.

Hayat Kırıkları, Gökhan Yılmaz’ın kitabından sinemaya uyarlanıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.