Ajans Bakırçay

Dikili'de skandal olay; filyasyon görevlilerine yemek verilmedi!

SAĞLIK

Filyasyon ekibindeki iki sağlık çalışanına görevli oldukları Dikili Devlet Hastanesi'nde yemek verilmedi. Onlarca sağlık çalışanının önünde yemekhaneden çıkarıldı.

Dikili'de filyasyon ekibinde görevli iki sağlık çalışanına hastanede yemek verilmedi. Dikili Devlet Hastanesi’nde görevli anestezi teknisyeni B.K ile diş hekimi B.D salgın döneminde geçici olarak filyasyon görevinde görevindeydi.

Hastane yakınlarında çalışırken yemek yemek için kadrolarının bulunduğu hastaneye giden B.K ve B.D’ye yemek hakları olmadığı söylendi. Hastane yönetimi, iki sağlıkçıyı “Geçici görevdesiniz yemek hakkınız yok” diyerek, onlarca sağlık çalışanının önünde yemekhaneden çıkardı. B.K ve B.D, tutanak tutarak hastane yönetimi ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne verdi.

Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Önemli olan arkadaşlarımızın yiyeceği iki kaşık yemek değil, davranış şekildir. Yaşanan can sıkıcı olay ve bu davranışa karşı Sağlık Bakanımız ve İzmir İl Sağlık Müdürümüzün gerekli girişimi yapacağı inancındayız” dedi.

Haber: Mehmet İnmez

Yorumlar (3)

Pembe Çiydem 3 Yıl Önce

Ayıp,haksızlık, en saygı görmesi gereken filyasyon çalışanları, her zaman tehlikeyle burun buruna, yapılan hareketi kınıyorum

Netice gürarslan 3 Yıl Önce

Yazıklar olsun

m.d 3 Yıl Önce

terbiyesizler.. hastane değil zaten serum evi başka bi işe yaramıyor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.