Ajans Bakırçay

Marangozhane Etkinlikleri 'müzik ve şiir' ile devam ediyor

KÜLTÜR SANAT

Hayatın karmaşasında kısa bir mola vermek isteyenlere mısraların ve notaların buluşacağı ‘Bir Şarkı Bir Şiir’ dinletisi iyi gelecek.

Bergama’da, şehrin kültürel ve sanatsal gündemine katkı koymayı amaçlayan ve Ajans Bakırçay tarafından düzenlenen Marangozhane Etkinlikleri’nin ikincisi ‘müzik ve şiir dinletisi’ ile devam ediyor.

İzmir’in deneyimli sunucularından Kıvılcım Erdem Karadayı ve müzisyenler Gökmen Arıcı ile Ahmet Karadayı’nın yer alacağı ‘Bir Şarkı, Bir Şiir’ isimli dinleti 13 Kasım 2021, Cumartesi günü saat 19.30’da yine Marangozhane’de gerçekleştirilecek.

Edebiyat tarihinde önemli yer edinmiş şairlerin şiir ve şarkılarının seslendirileceği ‘Bir Şarkı Bir Şiir’ gecesinde seyircileri yaşamın içinde bir yolculuk bekliyor.

Ajans Bakırçay tarafından düzenlenen dinletide Edip Cansever, Can Yücel, Cemal Süreya, Hasan Hüseyin Korkmazgil, Nazım Hikmet Ran gibi usta kalemlerin şiirleri Kıvılcım Erdem Karadayı tarafından seslendirilecek. Mısralarda çıkılan yaşama dair yolculuğa müzisyen Gökmen Arıcı ve Ahmet Karadayı şarkılarla eşlik edecek.

Hayatın karmaşasında kısa bir mola vermek isteyenlere mısraların ve notaların buluşacağı ‘Bir Şarkı Bir Şiir’ dinletisi iyi gelecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.