Ajans Bakırçay

BERKSAV’da görev değişimi!

KÜLTÜR SANAT

Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV), Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yeni dönemin başkanlık görevine Yüksel Altuğ seçildi.

Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV), Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Gökhan Gönlügür’ün 2 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevine Yüksel Altuğ seçildi.

BERKSAV Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, yeni dönem başkanı Yüksel Altuğ, önceki döneme 2 yıl başkanlık yapan Gökhan Gönlügür’e, Vakıf amaçları doğrultusunda kültür sanat alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Toplantıda Ali İhsan Süter, Mustafa Pulcu ve Mehmet Kutlu’dan oluşan Vakıf Denetim Kurulu Üyeleri’nin yeni dönemde de görevine devam etmelerine karar verildi.

Yüksel Altuğ başkanlığında ki yeni yönetim ise Muzaffer Özarun, Akın Yasa, Gökhan Gönlügür, Mehmet Olgun, Mehmet Kahya ve Fatih Özbek isimlerinden oluştu.

Vakıf Başkanı Yüksel Altuğ, antik dönemden beri kültür ve sanatla iç içe olan Bergama’da, BERKSAV’ın ilkeleri doğrultusunda kültür ve sanatın araştırılmasına, öğrenilmesine, geleneksel sanat ve kültürel mirasın korunmasına, farklı disiplinlerde sanatsal üretiminin sağlanması ve kültür politikalarının geliştirilmesine ve kitlelere yayılmasına yönelik her türlü girişimde bulunmaya devam edeceklerini söyledi. Vakfın önceki dönem başkan ve yöneticilerine sundukları katkılarından dolayı teşekkür eden Altuğ, yeni dönemde de Bergama Kültür ve Sanat hayatını destekleyip kurumlar arası eşgüdümü sağlamada lokomotif görevi göreceklerini belirtti.

Gökhan Gönlügür de yaptığı konuşmada Yüksel Altuğ'a başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.